efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Angelina [Kapcsolat] Valós név: O. Fanni
Tagság kezdete: 2007. 04. 14.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
egy 93-as zlets? lny vagyok. Alapvet?en egoista, cinikus s kicsit nz?, ennek ellenre (mondhatni jelent?s) nbizalomhinyban "szenvedek". Mosolygs, "kiss" feledkeny, s sokak szerint igazi filozfus llek.
Szeretem a j filmeket, knyveket s a j rsokat :). Zenei izlsem hangulatomtl fgg. s mint az itt tulajdonkpp nyilvnval, szeretem a HP-t(nha kiss tlsgosan is:)). Be kell vallanom nem rok tl sokat s ha mgis akkor azt lltalban megtartom magamnak de taln majd lesz egy-kt dolog amit veletek is megosztok.
Aki akar nyugodtan vegyen fel msn-re !!!szivesen segtek brmiben!!!!tnyleg brmiben ha szrevteled van, vagy csak ki szertnd nteni a lelked n szivsen segtek!!:)Nagyon szivesen btzok brkinek!!!!! de sajna a helyesrsom nem a legjobb, s nem biztos h jl jrsz velem. De a lelkesedsem magrt beszl, s tnyleg nagyon szivesen segtek.Az iskola kezdete ta koleszos vagyok ezrt gyakran el? fog fordulni hogy csak htvgn vagyok elrhet? ezrt, ezton is szeretnk elnzst krni.
MSN IM: MSN IM opifanni93 [AT] hotmail [DOT] com
Bétázást vállal: 1
[Jelentsd]
Angelina sorozatai [0]
Angelina véleményei [510]
Angelina kedvencei [71]
Történetek Angelina
Angelina: A bcs sosem egyszerû [Korhatár nélkül]
Leírás: Egy novella arrl hogyan sikerlt Lilynek elengednie desapjt miutn meghalt.
Nem igazn tudnm hova sorolni gyhogy inkbb azt mondom: mondjtok meg ti!
Kategória: Általános; Szereplõk: Albus Dumbledore, James Potter, Lily Evans, más griffendéles, más mardekáros, Minerva McGalagony, Remus Lupin, Sirius Black; Fejezetek: 1 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 1926; Olvasva: 266; Befejezett: Igen Műfajok: novella
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2007. 04. 26.; Feltöltve: 2007. 04. 26.