efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Bonnie Moss [Kapcsolat] Valós név: U. gnes
Tagság kezdete: 2012. 08. 31.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
Sziasztok!
gnes vagyok, 14 ves. Mr kiskorom ta tncolok s balettozom, nagy szenvedlyem az rs. Meghatroz szerepet tlt be az letemben a valls is. Szeretem a Harry Pottert, (mily' meglep? nem?) s egyre jobban szeretek bele a Twilight-ba (jeah, le tudtam rni! :D) Kedvenc szerepl?m Hermione s Perselus. A prostsok kzl egyedl a snangereket szeretem. Az ltalnos trtneteknl a severitusokat kedvelem. Van egy csm, akivel teljesen lagos a kapcsolatom (egyszer veszeksznk, aztn pedig egytt nevetnk...) A legjobban Adam Lambert dalait szeretem. A sznszek kzl Alan Rickman a kedvencem, a lnyok kzl pedig Emma Watson.
Bétázást vállal: 0
[Jelentsd]
Bonnie Moss sorozatai [0]
Bonnie Moss véleményei [0]
Bonnie Moss kedvencei [0]
Történetek Bonnie Moss
Leírás: Drga unokan?vremnek, Septimius Severusnak sok szeretettel! Ksznm, hogy vagy nekem!

Tovbb ezzel a kis novellval szeretnk kedveskedni btmnak, henusnak.:) Remlem tetszik majd, ksznm az eddigi munkdat!

Perselusnak klns udvarlja akadt, aki nemcsak, hogy idegest?, mg ajndkokkal is elltja a professzort. Nem is sejti, a frfi szve mr rges-rg foglalt. Rvid, humoros trtnet. Ha mr elolvastad, krlek tisztelj meg nhny sorral! J olvasst!

"A Harry Potter knyvek szerepl?i s vilga kizrlag J. K. Rowling teremt? fantzijnak gymlcsei. n csak klcsn vettem ?ket a magam s msok szrakoztatsra. Megrsukban semmifle anyagi haszon nem vezrelt."Kategória: Romantikus, Humor; Szereplõk: Hermione Granger, Perselus Piton, Sibyll Trelawney; Fejezetek: 1 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 2460; Olvasva: 158; Befejezett: Igen Műfajok: novella
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2012. 08. 31.; Feltöltve: 2012. 08. 31.