efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Gabrielle Delacour [Kapcsolat] Valós név:
Tagság kezdete: 2011. 03. 30.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
Szervusz, kedves ide tvedt ltogat! A becsletes nevem ismeretlen (szeretnm, ha az ismaradna), viszont annyit elmondhatok magamrl, hogy szeretek olvasni, szeretek fanficeket olvasni HP, illetve Twilight tmkban. Szeretek rni, s szeretnm is publiklni az rsaimat.
2008-ban vetemedtem arra, hogy pr sort a Word lapjaira vessek, kzz is tettem ?ket, de utna gy gondoltam, hogy tl kiforratlan, kezdetleges volt a trtnet annak ellenre, hogy tbben tmogattak. Remlem, hogy pr v alatt valamicskt sikerlt javtanom a fogalmazsmdomon, azt viszont szvb?l remlem, hogy soha nem fogok "mriszs" karaktereket alkotni (maximum csak a vicc kedvrt).
Ha eddig eljutottl, s tllted a bemutatkoz szvegemet, akkor krlek, vess pr pillantst romnyaimra, s ha ezt megtetted, illesd ?ket kritikval.
MSN IM: MSN IM amandadenem [AT] hotmail [DOT] com
Bétázást vállal: 0
[Jelentsd]
Gabrielle Delacour sorozatai [0]
Gabrielle Delacour véleményei [0]
Gabrielle Delacour kedvencei [0]
Történetek Gabrielle Delacour
Leírás: Egy jsgrn?, aki a Reggeli Prftnl dolgozik, nyomozsba kezd klnbz? gyans esemnyek szrevtele utn. Az id? telik, a kis mozaikok csak lassan llnak ssze, de mindennek a vgn fny derl a cseppet sem kellemes igazsgra, ami nem egy ember vilgkpt vltoztathatja meg, ha napvilgra kerl. s mi kze mindehhez Rita Vitrolnak?

A Harry Potter knyvek szerepl?i s vilga kizrlag J. K. Rowling teremt? fantzijnak gymlcsei. n csak klcsn vettem ?ket a magam s msok szrakoztatsra. Megrsukban semmifle anyagi haszon nem vezrelt.
Kategória: Általános; Szereplõk: más varázsló, Rita Vitrol; Fejezetek: 1 Tartalomjegyzék Sorozat: Lecke az lett?l
Szavak száma: 5436; Olvasva: 129; Befejezett: Igen Műfajok: novella
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2011. 04. 03.; Feltöltve: 2011. 04. 03.