efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: iuwan [Kapcsolat] Valós név:
Tagság kezdete: 2008. 07. 27.
Tagság típusa: Admin
Magamról:
Helló, kedves látogató!
'93-as évjáratú vagyok, tehát már bőven nagykorú. A Harry Potter sorozattal véletlenül kerültem kapcsolatba, persze rögtön magával is ragadott, épp elég korán ahhoz, hogy még legyen időm várni a roxforti levelemre. (Azóta sem érkezett meg, de én ráérek, biztos csak elkeveredett valahol.)

Kedvenceim többsége a halálfalók közül kerül ki, de azt vallom, hogy szinte mindenkit lehet kedvelni valamiért. (Ezt a tulajdonságot egyelőre csak Umbridge-ben nem találtam meg.)

A Szemben a széllel című történetemet töröltem, mert javítva újraírom, a véleményeket lementettem. Még nem tudom, mikor kerül fel újra, és milyen címen.

Akiket a fanfiction világának köszönhetően ismertem meg: Kita, Rose Weasley, Isabella Cullen(/daydreamer), Vick, Dorcyssa, Emma115, Cortez, Theodora S Carter

Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj e-mailt, odafent találod a Kapcsolat gombra kattintva.2012. augusztus elseje óta moderátori feladatokat is ellátok ezen az oldalon. Tehát ha bármi kérdésed lenne, már hozzám is fordulhatsz. :)
Bétázást vállal: Nem
[Jelentsd]
iuwan sorozatai [0]
iuwan véleményei [76]
iuwan kedvencei [9]
Történetek iuwan
Leírás: Merlinnek, a Mágikus Tanács fejének megoldást kell találnia a Voldemort által létrejött potenciális fenyegetésre. A Mágikus Tanács egy fiatal, ám annál tehetségesebb ifjú varázslót küld vissza a földi életbe, hogy megvédje Voldemorttól azt a személyt, aki felerősíthetné a feketemágus hatalmát.

Két részesre tervezett kisregény, egyelőre meglepetésnek szánt párosítással.
Frissítve: 2012. 04. 01.; Feltöltve: 2010. 05. 06.
Leírás: Erõsen AU. Tekergõk és társaik korában íródó történet, de nem róluk szól. A történet fõszereplõje Voldemort lánya, aki épp most lesz elsõs a Roxfortban. Csakhogy némi hiba csúszik a számításba, és Diana nem a Mardekárba kerül. Egy általam elképzelt idõszak, sok-sok érdekes fordulattal. (Itt-ott megváltoztattam apróbb dolgokat, de úgyis észreveszitek majd.)

Párosítás: az összes, ami Rowlingnál is megvolt, ezen felül itt-ott Lucius/sajátszereplõ (bár Sirius erõsen dolgozik egy Sirius/saját szereplõn is). Elsõ történetem. Bétáim: Serrena (1-4), és IsabellaCullen (5.-).
Frissítve: 2010. 09. 09.; Feltöltve: 2009. 07. 16.
Leírás: Di meghalt. Voldemort azt a lányt keresi, akit vele látott a képen. Csak idő kérdése, hogy sikerrel járjon...
Veronica átlagosnak hitte magát, egészen addig, amíg egy furcsa idegen be nem hoppanált a nappalijukba. Az élete gyökeres fordulatot vesz: új név, új barátok, új család. Az életét egy nálánál nagyobb hatalom irányítja, és ő nem tehet ellene semmit. A segítség a legváratlanabb helyről és személytől érkezik...

Lysnek új céljai vannak: elfogadni az életét, megismerni a családját, életben maradni és harcolni. A gondosan felépített világa darabokra omlik. Nincs segítség.

Az első rész itt található.
Kategória: Általános; Szereplõk: Bellatrix Lestrange, Draco Malfoy, Harry Potter, Lily Evans, Lucius Malfoy, Narcissa Malfoy, Perselus Piton, Rabastan Lestrange, Regulus A. Black, Rodolphus Lestrange, saját szereplő, Sirius Black, Voldemort; Fejezetek: 45 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 245872; Olvasva: 11062; Befejezett: Igen Műfajok: akció, dráma, kisregény
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2011. 12. 31.; Feltöltve: 2010. 09. 12.
Leírás: Vége van. Voldemort elvesztette a csatát, azonban Lys kapott egy lehetőséget...
Lys új játékosként tűnik fel a sakktábla fehér oldalán. Nem tudják, mire képes, nem ismerik a céljait... és félnek tőle. Lys ismeri a jövőt - de vajon mihez kezd ezzel a hatalommal?

Az első rész itt, a második itt található.
A történet Facebook-oldalát itt találod.
Kategória: Általános; Szereplõk: Bellatrix Lestrange, Fred Weasley, Harry Potter, Lucius Malfoy, más mardekáros, más varázsló, Perselus Piton, Rabastan Lestrange, Remus Lupin, Rodolphus Lestrange, Sirius Black, Voldemort; Fejezetek: 39 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 236405; Olvasva: 8738; Befejezett: Nem Műfajok: Nincs
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2017. 08. 01.; Feltöltve: 2012. 01. 14.