efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Victoria2002 [Kapcsolat] Valós név: Nyírő Szabina
Tagság kezdete: 2015. 09. 20.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
Sziasztok!

Átírtam a régi bemutatkozásomat, mert úgy éreztem, nem az igazi. Szóval, ilyen vagyok én igazából:

14 éves, menthetetlenül HP függő (ki gondolta volna). Az első regényemet – egy lovas történetet – általános iskola negyedik osztályában kezdtem írni, de azóta se fejeztem be. Kedvenc elfoglaltságom az írás és az olvasás, illetve 2014 augusztusa óta A sötétség lánya című történetem és folytatása jelentik az életem értelmét. Olvasni sokfélét szoktam, most éppen a Narnia Krónikái és a Beavatott trilógia van soron, de az utóbbi időben egyre közelebb érzem magamhoz az Éhezők Viadal trilógiát, és a Trónok Harca sorozatot is (de persze a Harry Potter az örök, abszolút kedvencem). :)
Bétázást vállal: Igen
[Jelentsd]
Victoria2002 sorozatai [0]
Victoria2002 véleményei [2]
Victoria2002 kedvencei [0]
Történetek Victoria2002
Leírás: Nem tudom, ti elgondolkodtatok-e már azon, hogy mi lenne, ha Harry Potter helyet egy lányt neveznének a Kis Túlélőnek. Na, én ezt nemcsak elképzeltem, hanem meg is írtam a történetet. A történetet a Rowling által írta könyvekhez hasonlóan hétkötetesre tervezem, ennek az első kötetét látjátok most magatok előtt.

Az első kötet a Bölcsek Köve eseményeit dolgozza fel. Mivel már az alapötlet is egy alternatív világot teremt, a történet egyértelműen AU. Ennek ellenére egyes dolgokban hű maradtam Rowlinghoz, néhány szereplőt megtartottam az eredetiek közül. Ők leginkább azok közül kerülnek ki, akik alapvetően a varászvilághoz tartoznak, mint például a Weasleyk. Harry és Hermione nálam nincsenek, a Weasleyk viszont jelen vannak, igaz, némelyiküknek változtattam a születési dátumán. Például Ron az első kötetben másodéves, Ginny pedig elsős lesz.

És most a főszereplőről. Valentina Kinley többé-kevésbé normális életet élt, míg fel nem vették a Roxfortba. Az iskolában azonban barátokon kívül ellenségekre is szert tesz, s hamar rejtélyek gyűrűjében találja magát. Vajon életben tud maradni akkor, amikor nála erősebb ellenségei rá vadásznak? És ha sikerül is neki, milyen áron? Ez az első történetem, úgyhogy a véleményeket mindig szívesen fogadom!

A történethez blogot is készíttetem, mely az alábbi linken érhető el: http://sotetseglanya.blogspot.hu

Kategória: Általános; Szereplõk: Albus Dumbledore, Filius Flitwick, Ginny Weasley, Hagrid, más griffendéles, más hollóhátas, más hugrabugos, más mardekáros, más tanár, más varázsló, Minerva McGalagony, Perselus Piton, saját szereplő, Voldemort; Fejezetek: 11 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 27459; Olvasva: 1696; Befejezett: Igen Műfajok: regény
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2017. 03. 04.; Feltöltve: 2016. 06. 17.
Leírás: Victoria2002 bemutatja: Valentina Kinley nyart, A sttsg lnya folytatst. Ennlfogva a trtnetet csak az rti, aki olvasta az előzmnyt. Teht a trtnetről:
Valentina s bartai hazartek a sznetre, m ezen a nyron egyikk se szmthat bks pihensre. Ugyanis mg a Roxfort Expressen hazafel tartva megbeszltk, hogy segtenek Valentinnak megoldani egy jabb rejtlyt. Az izgalom flelemmel egszl ki, amikor rjnnek, hogy valakinek szndkban ll meglni őket. Valentina, Cori s Trevor pedig mris egy jabb kzdelem rszesei lesznek, ahol a ttek mg nagyobbak, mint korbban.
Ebben a kisregnyben megismerjk Dl-Amerikt varzsl-s mugliszemmel is, tovbb j szereplők bukkannak fel, m kzlk nem mindenki az, akinek ltszik. Vajon kik azok, akik mindent megprblnak, hogy megljk Valentint s bartait? Mi knyszert egy fiatal lnyt arra, hogy hallfal legyen? Hlm mg mindig Bellatrix Blacket ldzi, vlemnyeket pedig elfogadok akkor is, ha negatv!
Kategória: Általános; Szereplõk: saját szereplő; Fejezetek: 3 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 14921; Olvasva: 226; Befejezett: Igen Műfajok: Nincs
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Frissítve: 2017. 04. 30.; Feltöltve: 2017. 03. 12.