efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: MSe [Kapcsolat] Valós név: Emesh
Tagság kezdete: 2007. 12. 29.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
20+x éves egyetemista volnék, aki néha írogat, néha nem. Utóbbi hónapokban időhiány miatt főleg nem. HP fanfiction viszont továbbra is lassú, de biztos folyamatban :)

A fura, kikérdőjelezett 'ő' betűkkel meg majd egyszer kezdek valamit.
[Jelentsd]
MSe sorozatai [0]
MSe véleményei [4]
MSe kedvencei [26]
Történetek MSe
Leírás: Újjászületni egy történetben nem feltétlenül jelenti azt, hogy az események közepébe csöppen az ember. De a saját életét attól még élheti. Akkor is, ha a szabályokat kell hozzá megváltoztatnia, és nem számít, milyen következménnyel – mert végül is, kit érdekel? Ez csak egy mese.

Avagy: Abby újjászületik a HP-verzumban. Kis gond van csak: Abby csak a filmeket látta anno, és vajmi kevés fogalma van arról, mi fán terem az eredeti cselekmény. Egy dolgot tud csupán: minél messzebb Pottertől jelentheti az életbiztosítást. És őszintén? Ezt nem nehéz kivitelezni.
Kategória: ltalnos; Szereplõk: ms griffendles, ms hollhtas, ms hugrabugos, ms mardekros, saját szereplő; Fejezetek: 6 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 34932; Olvasva: 203; Befejezett: Nem Műfajok: drma, kaland, regny
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2017. 09. 11.; Feltöltve: 2017. 07. 19.
Leírás: Új lány érkezik, és a Roxfortban megváltozik az időjárás. Szeptemberben havazik, decemberben homokvihar tombol, a kviddicsmérkőzést elmossa egy jól irányzott jégeső... és mindezt Aria kényére-kedvére. Vagy hangulatára.
Kategória: ltalnos, Ms-vilg; Szereplõk: Albus Dumbledore, Draco Malfoy, Harry Potter, Hermione Granger, Perselus Piton, Ron Weasley, saját szereplő; Fejezetek: 38 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 158647; Olvasva: 4144; Befejezett: Igen Műfajok: kaland, misztikus, regny
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2010. 04. 06.; Feltöltve: 2008. 08. 06.
Leírás: Mit tehet az ember, ha kidobják eddigi sulijából, mondván: veszélyezteti az iskola védelmi rendszerét?
Először is választhat: korrupt franciák, sötét északiak, vagy a szabadnak hirdetett Amerika. És ha ez még nem lenne elég, felbukkan a titokzatos Harmadik, beüt a belharc, és megjelenik az a rejtélyes Szélrózsa, amiről senki sem tud az égvilágon semmit, azon az aprócska tényen kívül, hogy elméletileg nem létezik.
És a káosz máris adva van.
Kategória: ltalnos, Ms-vilg; Szereplõk: Harry Potter, Hermione Granger, ms varzsl, Ron Weasley, saját szereplő; Fejezetek: 35 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 184416; Olvasva: 5302; Befejezett: Igen Műfajok: akci, kaland, misztikus, regny
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2014. 05. 19.; Feltöltve: 2010. 07. 08.
Leírás: A varázsvilág lebukása nem volt elég, de arra senki sem számított, hogy tényleges apokalipszis lesz a dologból. Mágikus apokalipszis. És egy teljesen új világnak teljesen új törvények is dukálnak ugyan, de ettől függetlenül őket ugyanúgy körözi a fél emberiség. Az, amelyik még megmaradt.
De természetesen semmi sem ennyire egyszerű: mert még mindig ott a Szélrózsa, de mellé már vannak horcruxok is, városfoglalósdi, és Halál Ereklyéi, amik kicsit többek, mint elsőre látszanak. És szörnyek. Említette már valaki a szörnyeket?
A Szélrózsa folytatása.
Kategória: Ms-vilg; Szereplõk: Harry Potter, Hermione Granger, Regulus A. Black, Ron Weasley, saját szereplő; Fejezetek: 8 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 58825; Olvasva: 578; Befejezett: Nem Műfajok: akci, drma, kaland, regny
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2016. 09. 09.; Feltöltve: 2016. 01. 31.