efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Draconus_Diablo [Kapcsolat] Valós név:
Tagság kezdete: 2007. 09. 03.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
Életkor: 34
Lakhely: Lakhely: Délen... mélyen délen. :)

Hosszas kihagyást követően visszatértem az írás porondjára, mondhatjuk úgy is, hogy ismét homlokon csókolt a múzsa. Végre megint van időm, kedvem, lelkesedésem meg minden ilyesmi, ami az alkotáshoz szükséges. Igyekszem majd szépen sorban az összes történetemet folytatni/befejezni.

És akkor jöjjön a konkrét (frissített) bemutatkozás:

Vérbeli mardekáros vagyok, mindemellett viszont menthetetlenül romantikus, ha a kedvenc párosomról (Kunzite&Zoisite - Sailor Moon) van szó. Olyanok számomra, mint az első szerelem.
Imádom a Malfoyokat *Draco Malfoy forevör*, mérhetelten a slash-mániám, és rocker vagyok - vállalom. :) Meg a gótikus metál is jöhet.

Van egy férjem, két kisfiam, de megkomolyodni továbbra sem sikerül, hiába is próbálom. Nem, igazából nem is próbálom. :)
Sokak szerint remek a humorom, szerintem néha az elmebetegség határát súrolja, de továbbra sem zavar, ha komplett idiótának tartanak.

Kritikákat szívesen fogadok, még akkor is, ha valaki azt javasolja, hogy írogatás helyett inkább költözzek melegebb éghajlatra ( úgyis azt akarom tenni :), és foglalkozzak valami kevésbé emberiségellenes tettel. :)
[Jelentsd]
Draconus_Diablo történetei [3]
Draconus_Diablo véleményei [25]
Draconus_Diablo kedvencei [13]
Nincs a keresésnek megfelelõ elem.