efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: AliciaSpinnet [Kapcsolat] Valós név:
Tagság kezdete: 2017. 08. 24.
Tagság típusa: Tag
Magamról:

[Jelentsd]
AliciaSpinnet történetei [1]
AliciaSpinnet sorozatai [0]
AliciaSpinnet kedvencei [0]
Vélemények AliciaSpinnet
Leírás: "Vannak, akik másoknál szerencsésebbnek, jobbnak születnek. Ősi aranyvérű családom révén engem is ilyennek tartottak – és semmiben nem akartam úgy hinni, mint ebben az igazságban. Még ha tudtam is, hogy sosem érek szépséges Alecto nővérem nyomába, és sosem múlom felül Amycus bátyám tanulmányaimban. És persze, családom sem lehetett tökéletesnek nevezni – anyám italozásai és apám nőügyei mellett semmiképp sem."
Egy aranyvérű nő emlékiratai.

A kritikáknak mindig nagyon örülök :)) Jó olvasást mindenkinek!
Kategória: ltalnos, Romantikus; Szereplõk: James Potter, ms hallfal, ms mardekros, ms varzsl, Regulus A. Black, saját szereplő, Sirius Black, Voldemort; Fejezetek: 6 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 22669; Olvasva: 192; Befejezett: Nem Műfajok: drma
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Frissítve: 2017. 09. 20.; Feltöltve: 2017. 07. 16.
Véleményíró: AliciaSpinnet Aláírt
Időpont: 2017. 09. 10. Cím: Fejezet 4: Bocsánat

Köszönöm az új fejezetet, szeretem ezt a történetet. (Ugye Megaera saját szereplő? Nagyon jól beleillesztetted a HP univerzumba.) Egyedi, hogy ebből a szemszögből láttatod a dolgokat.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy megszeretted a történetet már így az elején is :) Megaera teljes mértékben saját szereplő, igen, én is élveztem egy viszonylag - számomra legalábbis - új szemszögből írni olyan eseményekről, időről, amiről amúgy egészen sokat lehet tudni. Köszönöm, hogy írtál. Üdv, R

Véleményíró: AliciaSpinnet Aláírt
Időpont: 2017. 09. 04. Cím: Fejezet 1: Prológus

Várom a folytatást, ez a történet érdekes is, és ráadásul nagyon szépen van megírva. Tetszik ez a bensőséges hangnem, ahogy a főszereplő visszatekint a gyerekkorára. Emberismeretből jeles. Remélem, hamarosan lesz frissítés.

Szerző válasza: Köszönöm szépen, hogy írtál, nagyon örülök, hogy ennyi pozitívumot találtál már így a történet elején is :)) Bevallom őszintén, a folytatás már bőven kész, csak mivel nem sok vélemény érkezett ezen az oldalon, szép lassan elfelejtettem feltenni ide is konzekvensen, de így már azonnal pótoltam a hiányosságot.