efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Victoria2002 [Kapcsolat] Valós név: Nyírő Szabina
Tagság kezdete: 2015. 09. 20.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
A valódi nevemet nem szeretem, így átkereszteltem magam Victoriára. Olyannyira megszoktam ezt a nevet, hogy hallgatok is rá:) Budapesten élek, per pillanat 14 éves vagyok. Szabadidőmben írok, olvasok, néha a kettőt együtt is. Nagyon csendes és visszahúzódó vagyok, nem nagyon beszélek, ha kérdeznek, válaszolok, de önszántamból csak a barátaimmal, rokonaimmal beszélek:) Hajlamos vagyok elveszni a gondolataimban, és folyton álmodozni, amit én szeretek, de mások már kevésbé... :) Az történeteim párbeszédes részeit gyakran kimondom hangosan, amivel kiérdemelek pár, az elmeállapotomat firtató pillantást a körülöttem lévő emberektől.:D Ezenkívül megszállottan vonzódom mindenhez, ami francia:) A hajam sötétbarna, néha feketének nézik, a szemem közelről zöld, távolról kék, ki honnan nézi. :)

Fő szabályom, hogy kritikába vagy jót, vagy semmit. Tudom, hogy ezt nem így kéne, de nem tudnék leszólni semmit, elvégre én se vagyok egy J.K. Rowling:) Másrészt gyakran nincs elég időm rendesen végig olvasni valamit, úgyhogy csak gyorsan átfutom, ezért lehetséges, hogy ami nekem nem világos, az nem az író hibája, hanem én nem figyeltem oda eléggé.:( Ha valakit a fent leírtakon kívül más is érdekel, írjon nyugodtan erre az email címre: szabinadora@gmail.hu :)
Bétázást vállal: Igen
[Jelentsd]
Victoria2002 történetei [2]
Victoria2002 sorozatai [0]
Victoria2002 kedvencei [0]
Vélemények Victoria2002
Leírás: Draco Malfoy egy nap a házat róva megtudja, hogy Narcissa Malfoy nem az édesanyja, csupán, aki felnevelte. Szül?anyja egy idegen n?, aki arra lett kényszerítve, hogy lemondjon róla. Vajon hogy történhetett?
Arra már biztos rá lehetett jönni, hogy ez egy er?s Lucius/saját párosítású történet :)


"Baby, I'm a Slytherin and


Girl you are Gryffindor"


"You are my only witch!"


Továbbra sem tudok jó tartalmat írni, ezért elnézést, de maga a történet izgalmasabb, mint a béna tartalmam :D Jó olvasást, véleményeket és kritikát elfogadok!


Minden jog J.K. Rowlingé! ;)
Kategória: Romantikus, Humor; Szereplők: Bellatrix Lestrange, Draco Malfoy, James Potter, Lily Evans, Lucius Malfoy, Narcissa Malfoy, Perselus Piton, Rabastan Lestrange, Remus Lupin, Rodolphus Lestrange, saját szereplő, Sirius Black, Voldemort; Fejezetek: 11 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 26706; Olvasva: 721; Befejezett: Igen Műfajok: Nincs
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2015. 05. 02.; Feltöltve: 2014. 07. 29.
Véleményíró: Victoria2002 Aláírt
Időpont: 2015. 09. 20. Cím: Fejezet 11: Emléke megmarad

Szia! Ez az utolsó fejezet, vagy lesz még folytatás?

Szerz? válasza: Szia, az igazság az, hogy nem tudok elszakadni ett?l a sztoritól, szóval ha olyan hangulatban vagyok, írok. Lehet, hogy lesz :) Remélem, tetszett...

Szerz? válasza: Már biztos: befejezett, teljesen, véglegesen :D

Leírás: Narcissa Black 1955-ben, Nagy-Britanniában született a Black-família tagjaként. Mint minden arisztokrata-csöppség, ő is kitűnő nevelésben részesült, azonban ez a család valahogy másmilyen volt - tagjai boszorkányok és varázslók voltak.
A korban szokás volt a hosszú ruha, elegáns megjelenés, udvariasság, ám ezek csak formalitások voltak, melyet mindenki betartott.
Narcissa legfiatalabb leánygyermek volt az arisztokrata családban, két idősebb testvére közül azonban csak Bellatrixot mondhatta igazi nővérének, Andromedát ugyanis kitagadták, mikor úgy döntött, feleségül megy egy muglihoz. Micsoda szégyen.

Történetünk azon az 1972. október 18-ai reggelen kezdődik, mikor a lány apja, Cygnus Black , valamint édesanyja, Druella Rosier meglátogatják a Roxfortban, és bejelentik házasságát...


*Minden jog J. K. Rowlingé*
**Figyelem, néhol felnőtt tartalmat találhattok benne, de nem ez a fő szál, s csupán tényleg néhány részlet lesz. Valamint a fejezet elején találhattok majd figyelmeztetést.**
Frissítve: 2016. 11. 15.; Feltöltve: 2016. 11. 15.
Véleményíró: Victoria2002 Aláírt
Időpont: 2016. 12. 03. Cím: Fejezet 1: A kezdetek kezdetén

Én sosem szeretem Narcissát, de nem is utáltam, olyan semleges volt számomra. Az első fejezet alapján nagyon szimpatikus lány, remélem, hamar jön a következő fejezet, kíváncsi vagyok, mi lesz Narcissával. Nagyon jól megírtad a fejezetet, ha akarnék se tudnék benne hibát találni, bár nem is akarok:D

Szerző válasza: Hát, igen Narcissa a legtöbbeknek egy semleges szereplő, ahogy nekem is, de elgondolkoztam a helyzetén, és megláttam valamit. :) Örülök, hogy tetszett :))