efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Kita [Kapcsolat] Valós név: Botl Xnia
Tagság kezdete: 2009. 08. 15.
Tagság típusa: Tag
Magamról:

MSN IM: MSN IM anime915 [AT] hotmail [DOT] com
Bétázást vállal: 1
[Jelentsd]
Kita történetei [1]
Kita sorozatai [0]
Kita kedvencei [2]
Vélemények Kita
Leírás: Erõsen AU. Tekergõk és társaik korában íródó történet, de nem róluk szól. A történet fõszereplõje Voldemort lánya, aki épp most lesz elsõs a Roxfortban. Csakhogy némi hiba csúszik a számításba, és Diana nem a Mardekárba kerül. Egy általam elképzelt idõszak, sok-sok érdekes fordulattal. (Itt-ott megváltoztattam apróbb dolgokat, de úgyis észreveszitek majd.)

Párosítás: az összes, ami Rowlingnál is megvolt, ezen felül itt-ott Lucius/sajátszereplõ (bár Sirius erõsen dolgozik egy Sirius/saját szereplõn is). Elsõ történetem. Bétáim: Serrena (1-4), és IsabellaCullen (5.-).
Frissítve: 2010. 09. 09.; Feltöltve: 2009. 07. 16.
Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 08. 31. Cím: Fejezet 14: Titkok, amiket soha nem kellett volna megtudni

Nos... ezt sszehoztuk, nem igaz? :D Gratullok, Mrs. Malfoy, megemelem a cilinderem maga el?tt... :D
by: Mrs.Riddle x) Szerz? vlasza: Dede. :D n is, br n inkbb a svegem ;)

Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 09. 04. Cím: Fejezet 15: Msodv, nyrral

Rvid de vel?s, Muhaha... XD *gonosz kacaj*
annnnyira imdlak, ezer kszi hoyg odairtad a nevem, knnyesre hatdtam*jegyezd meg, ilyen nem soxor hallasz x)*
remljk hamar feltesziik az j fejezetet, igaz? Amugy, spoilerkedek: Pazar... x) Szerz? vlasza: Ht igen, nem akartam hzni. *gonosz mosoly* n is, mikor utnaolvastam, amit rtunk:D *megjegyzem* n is remlem :D Spoiler: Ha szobrot emelnnek a leglkttebb rpalnta dunak, naphosszat csodlhatnnk a kpmsainkat. Pazar.

Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 09. 19. Cím: Fejezet 17: 17. Ne kss bele!

Komolyan mondom, te egy nagyon beteg s szociopata emberke vagy. Lucius helyben nyugodt llekkel megtkoztam volna suttyomban Rabastant s az istenit... nagyon szereted te bntani ezt a sz?ke ****... X) nembaj picinyem, gy tovbb, Mrs. Malfoy! xD Szerz? vlasza: Ht igen, tudom ;) Nos igen, n szemlyszerint elg jl tudom, mit tennl a szszi helyben. Nem bntani, piszklni szeretem ;)

(Mg miel?tt brki ms rosszra gondolna, a kisasszony a NAL s a NAL2 ismeretben rt vlemnyt, szval olyan fl v mlva ti is gy vlekedtek majd. Tuti.)

Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 09. 24. Cím: Fejezet 19: 19. Szerelem lnca

he he he.. mi lesz mg itt... :D:D:D Igaz, Mrs. Malfoy... ? He he he... mit kell mondani?? xD ljenek a rzsaszn talrok! Szerz? vlasza: gy bizony, ljenek!!

Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 10. 12. Cím: Fejezet 21: 21. Partizz, mint a rosszfik!

Kellemetlen... Szerz? vlasza: Az...

Leírás: UTOLS FEJEZET!
Hitler s Eva Braun trtnete ihlette ezt a trtnetet. A Hitler szerelembe tudott esni egy zsid lnnyal, mirt ne hozhatnnk ssze Voldemortot egy muglival? Mghozz nem is egy kznsges muglival...

"Egy dolgot alaposan megtanultam - s ez a tuds titatott a csontom velejig, fejem bbjtl a sarkamig, res mellkasom legmlyig -, hogy a szerelem hatalmat ad a msiknak, hogy sszetrjn." (Stephanie Meyer)
Frissítve: 2010. 12. 22.; Feltöltve: 2009. 10. 17.
Véleményíró: Kita Aláírt
Időpont: 2009. 10. 18. Cím: Fejezet 1: Egy szemtan

Wow, le a kalappal, t deka krmtaps, ez a fejezet nagyon odavgott! Igen tetszett, vrom a kvetkez? rszt ;) Szerz? vlasza: hm... ksz :D s mindjrt jn is! ;)