efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: Tipca [Kapcsolat] Valós név: Tibor
Tagság kezdete: 2007. 01. 16.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
nletrajz??? Ht j... Egy szp, szeptemberi jszakn lttam meg a holdvilgot... :P Na de flre a trfval, az igazat megvallva sosem tudtam az ilyen helyekre mit rni... Mondjam, hogy szeretem a HP-t? Egy ilyen oldalon, azt hiszem, ez egyrtelm?. Annyit taln rdemes megemlteni, hogy a legtbb rsom elg egyedi, legalbbis abban a tekintetben, hogy a heppiendeken kvl lek, halok a borongs, megdbbent? befejezsekrt is, szval olyanra is lehet t?lem szmtani. :)
Ja, s bszke hugrabugos vagyok. :)
i'm in hufflepuff!
be sorted @ nimbo.net

Legjabb projektem egy fordts, a hres (hrhedt?) James Potter and the Hall of Elder's Crossing, s folytatsai. A hetedik ktet utn felrppent a pletyka, hogy Rowling folytatja a sorozatot, de vgl kiderlt, hogy a fenti m? "csupn" egy fanfic. Abbl viszont a jobbik fajta.
A sajt kzzel elkvetett fordtst (melynek cme James Potter s az ?sk udvara) itt a Lumos Fanfiction oldaln, valamint a direkt erre a clra ltrehozott blogomon olvashatjtok. Utbbi helyen valamivel el?bb, mint itt. s akkor a cm:

osokudvara.wordpress.com

(Az eredeti rst angolul a elderscrossing.com oldalon talljtok.)

Az ?sk udvarnak vge, de mris itt a folytats, a James Potter s a Kapu?r tka, mely, szerintem, mg az els? rsznl is jobbra sikerlt. A msodik rszt szintn olvashatjtok a Lumos Fanfiction oldaln, s most is van egy direkt erre a clra fenntartott blogom:

kapuoratka.wordpress.com

(Az eredeti rst angolul a gatekeeperscurse.com oldalon talljtok.)

A James Potter s az ?sk udvara fordtsval 2. helyezst rtem el az els? Arany F?nix djon, valamint 4. helyezst a Hogy-hogy Sirius nem a Szksg szobjt ajnlotta a DS-edzsek helyllel, mint a legjobb humoros trtnet. :)


Bétázást vállal: 0
[Jelentsd]
Tipca történetei [33]
Tipca sorozatai [4]
Tipca véleményei [39]
Kedvenc sorozatok [0]
Kedvenc szerzõk [5]
Kedvenc történetek [7]