efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: barika [Kapcsolat] Valós név: B. Erika
Tagság kezdete: 2007. 07. 04.
Tagság típusa: Tag
Magamról:
Rgta filzok mr azon, mit is kellene ide rni (mert valamit mr illene!). De mi az, amit elrulhatok magamrl anlkl, hogy megbnnm? Mi az, ami msok szmra rdekes lehet, amit tnyleg szeretntek tudni?
Krlnztem ht egy kicsit, s gy dntttem, hogy a bevett gyakorlatot kvetve az albbi pontokba szedem a bemutatkoz szvegem:
1. letkor (ezt szinte mindenki megemlti): Nos… egy vben szlettem Harryvel, ez mindenfle tovbbi kdols nlkl 28 vet jelent. Nem az a gerincnyomort aggastynkor, tudom n… br a tny, hogy a folyamat nem visszafordthat, nmileg lehangol…
2. Lakhely: A trbeli koordintimat minden tovbbi nlkl megadhatom – Szeged.
3. Foglalkozs: H, de szvesen kiszneznm ezt a rszt! Mondhatnm, hogy robbantmrnk vagyok… szexi lgiutasksr?… vagy mondjuk gorillkat tantok jelbeszdre j-Zlandon (mirt pont ott?), de az az igazsg, hogy kzgazdsz vagyok… vagyis annak tanultam… legalbbis van rla paprom.
4. (ez amolyan vegyes pont) Sokfel olvastam olyasmit, hogy „kedvenc HP sz” – amit el?szr furcslltam, de aztn rjttem, hogy nekem is van ilyen, mint pldul a „Pacalt, Sybill?” meg a „hessberpsi tndemanca”. Tovbbhaladva ezen a kedvenc dolgon: n a negyedik knyvn szrakoztam a legjobban. Ami a prostst illeti, azt hiszem, n affle hagyomnytisztel? vagyok.

s vgl az idzet (jaj, de j!): egy csomt tudnk rni, de ez nem az a hely, gy a kedvenceimet alaposan megrostlva kivlasztottam kett?t, amelyek a tudatomban valamely mdon kapcsoldnak a HP trtnethez:

„Az letnek nem kell tkletesnek lennie ahhoz, hogy csodlatos legyen.”
Annette Funicella

„Taln nincs is olyan, hogy j bart meg rossz bart - taln csak bartok vannak, olyanok, akik az ember mellett llnak, ha megsrl, s akik segtenek, hogy ne legyen olyan magnyos. Taln rtk mindig rdemes aggdni, remnykedni, ?rtk rdemes lni. Taln mg meghalni is, ha gy kell lennie. Nincsenek j bartok. Nincsenek rossz bartok. Csak olyan emberek, akik hzat ptenek a szvedben.”
Stephen King

Bétázást vállal: 0
[Jelentsd]
barika történetei [9]
barika sorozatai [1]
barika véleményei [11]
Kedvenc sorozatok [0]
Kedvenc szerzõk [8]
Kedvenc történetek [7]