efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Írói név: iuwan [Kapcsolat] Valós név:
Tagság kezdete: 2008. 07. 27.
Tagság típusa: Admin
Magamról:
Helló, kedves látogató!
'93-as évjáratú vagyok, tehát már bőven nagykorú. A Harry Potter sorozattal véletlenül kerültem kapcsolatba, persze rögtön magával is ragadott, épp elég korán ahhoz, hogy még legyen időm várni a roxforti levelemre. (Azóta sem érkezett meg, de én ráérek, biztos csak elkeveredett valahol.)

Kedvenceim többsége a halálfalók közül kerül ki, de azt vallom, hogy szinte mindenkit lehet kedvelni valamiért. (Ezt a tulajdonságot egyelőre csak Umbridge-ben nem találtam meg.)

A Szemben a széllel című történetemet töröltem, mert javítva újraírom, a véleményeket lementettem. Még nem tudom, mikor kerül fel újra, és milyen címen.

Akiket a fanfiction világának köszönhetően ismertem meg: Kita, Rose Weasley, Isabella Cullen(/daydreamer), Vick, Dorcyssa, Emma115, Cortez, Theodora S Carter

Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj e-mailt, odafent találod a Kapcsolat gombra kattintva.2012. augusztus elseje óta moderátori feladatokat is ellátok ezen az oldalon. Tehát ha bármi kérdésed lenne, már hozzám is fordulhatsz. :)
Bétázást vállal: Nem
[Jelentsd]
iuwan történetei [4]
iuwan sorozatai [0]
iuwan véleményei [78]
iuwan kedvencei [9]
Kapcsolat a szerzõvel:Gépeld be a biztonsági kódot:
Kötelezõen kitöltendõ mezõk. A véleményedet, kérlek, udvariasan fogalmazd meg.