efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 3] Nyomtató
Eleve elrendeltetett írta Rachel

Tartalom: "Vannak, akik másoknál szerencsésebbnek, jobbnak születnek. Ősi aranyvérű családom révén engem is ilyennek tartottak – és semmiben nem akartam úgy hinni, mint ebben az igazságban. Még ha tudtam is, hogy sosem érek szépséges Alecto nővérem nyomába, és sosem múlom felül Amycus bátyám tanulmányaimban. És persze, családom sem lehetett tökéletesnek nevezni – anyám italozásai és apám nőügyei mellett semmiképp sem."
Egy aranyvérű nő emlékiratai.

A kritikáknak mindig nagyon örülök :)) Jó olvasást mindenkinek!
Korhatár: 16
Kategória: ltalnos, Romantikus Szereplők: James Potter, ms hallfal, ms mardekros, ms varzsl, Regulus A. Black, saját szereplő, Sirius Black, Voldemort
Műfajok: drma
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 6 Befejezett: Nem
Szavak száma: 22669 Olvasva: 192
Feltöltve: 2017. 07. 16. Frissítve: 2017. 09. 20.
1. Prológus by Rachel [Vélemények - 1] (3406 words)

2. Valamit valamiért by Rachel [Vélemények - 0] (4738 words)
Megértettem, hogy el kell viselnem anyám szidalmait és ütéseit, ha néha szeretetet akarok kapni. Vagy pedig - és ez a megoldás nagyon tetszett - jónak és tisztelettudónak kellett lennem. Ezért mindig próbáltam jobb lenni, mint amilyen vagyok, és próbáltam jobb lenni, még Alectónál is. Mert tudtam, hogy valamit valamiért. Nem kérdeztem többet semmit, nem érdekeltek a miértek, eszembe véstem, hogy ennek így kell lennie.

3. Carol by Rachel [Vélemények - 0] (2696 words)
"Akárhogyan is próbálok visszaemlékezni arra, hogy mikor kezdtem el szinte rettegni az emberektől, nem tudnék pontos dátumot mondani. Annyi biztos, hogy az a mozzanat, ami elindította ezt a furcsa, zárkózottsági folyamatot, már jóval a Roxfort előtt történt. "

4. Bocsánat by Rachel [Vélemények - 1] (3796 words)
"- A kedves hugicád az előbb esedezett a sárvérű bocsánatáért - vetette neki oda félvállról, és a szavak gonosz és túlzó mivolta ellenére is hihetetlenül felsőbbségesnek hatott a beszédmódja."

5. Rokonok by Rachel [Vélemények - 1] (2599 words)
"- A dédapám… a te dédapád is – mondta, mire szinte megfagyott körülöttünk a levegő. Így már minden értelmet nyert. - Cyrus Carrow - tette hozzá, habár semmi szükség nem volt rá."

6. Harmadév by Rachel [Vélemények - 0] (5434 words)
"Persze abban az évben nem ez volt a legnagyobb történés. Végre a szocializáció útjára léptem, és egyre jobban kijöttem az évfolyamtársaimmal. Talán ez is Alecto miatt volt, ugyanis minél nagyobb népszerűségnek örvendett, annál jobban kezdtek el velem barátkozni bizonyos emberek."