efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 3] Nyomtató
Eleve elrendeltetett írta Rachel

Tartalom: "Vannak, akik másoknál szerencsésebbnek, jobbnak születnek. Õsi aranyvérû családom révén engem is ilyennek tartottak – és semmiben nem akartam úgy hinni, mint ebben az igazságban. Még ha tudtam is, hogy sosem érek szépséges Alecto nõvérem nyomába, és sosem múlom felül Amycus bátyám tanulmányaimban. És persze, családom sem lehetett tökáletesnek nevezni – anyám italozásai és apám nõügyei mellett semmikápp sem."
Egy aranyvérû nõ emlékiratai.

A kritikáknak mindig nagyon örülök :)) Jó olvasást mindenkinek!
Korhatár: 16
Kategória: Általános, Romantikus Szereplők: James Potter, más halálfaló, más mardekáros, más varázsló, Regulus A. Black, saját szereplő, Sirius Black, Voldemort
Műfajok: dráma
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 6 Befejezett: Nem
Szavak száma: 22107 Olvasva: 594
Feltöltve: 2017. 07. 16. Frissítve: 2017. 09. 20.
1. Prológus by Rachel [Vélemények - 1] (3198 words)

2. Valamit valamiért by Rachel [Vélemények - 0] (4479 words)
Megértettem, hogy el kell viselnem anyám szidalmait és ütéseit, ha néha szeretetet akarok kapni. Vagy pedig - és ez a megoldás nagyon tetszett - jónak és tisztelettudónak kellett lennem. Ezért mindig próbáltam jobb lenni, mint amilyen vagyok, és próbáltam jobb lenni, még Alectónál is. Mert tudtam, hogy valamit valamiért. Nem kérdeztem többet semmit, nem érdekeltek a miértek, eszembe véstem, hogy ennek így kell lennie.

3. Carol by Rachel [Vélemények - 0] (2601 words)
Akárhogyan is próbálok visszaemlékezni arra, hogy mikor kezdtem el szinte rettegni az emberektõl, nem tudnék pontos dátumot mondani. Annyi biztos, hogy az a mozzanat, ami elindította ezt a furcsa, zárkózottsági folyamatot, már jóval a Roxfort elõtt történt.

4. Bocsánat by Rachel [Vélemények - 1] (3796 words)
"- A kedves hugicd az előbb esedezett a srvrű bocsnatrt - vetette neki oda flvllrl, s a szavak gonosz s tlz mivolta ellenre is hihetetlenl felsőbbsgesnek hatott a beszdmdja."

5. Rokonok by Rachel [Vélemények - 1] (2599 words)
"- A ddapm… a te ddapd is – mondta, mire szinte megfagyott krlttnk a levegő. gy mr minden rtelmet nyert. - Cyrus Carrow - tette hozz, habr semmi szksg nem volt r."

6. Harmadév by Rachel [Vélemények - 0] (5434 words)
"Persze abban az vben nem ez volt a legnagyobb trtns. Vgre a szocializci tjra lptem, s egyre jobban kijttem az vfolyamtrsaimmal. Taln ez is Alecto miatt volt, ugyanis minl nagyobb npszerűsgnek rvendett, annl jobban kezdtek el velem bartkozni bizonyos emberek."