efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 0] Nyomtató
Indiánok földjén írta Victoria2002

Tartalom: Victoria2002 bemutatja: Valentina Kinley nyart, A sttsg lnya folytatst. Ennlfogva a trtnetet csak az rti, aki olvasta az előzmnyt. Teht a trtnetről:
Valentina s bartai hazartek a sznetre, m ezen a nyron egyikk se szmthat bks pihensre. Ugyanis mg a Roxfort Expressen hazafel tartva megbeszltk, hogy segtenek Valentinnak megoldani egy jabb rejtlyt. Az izgalom flelemmel egszl ki, amikor rjnnek, hogy valakinek szndkban ll meglni őket. Valentina, Cori s Trevor pedig mris egy jabb kzdelem rszesei lesznek, ahol a ttek mg nagyobbak, mint korbban.
Ebben a kisregnyben megismerjk Dl-Amerikt varzsl-s mugliszemmel is, tovbb j szereplők bukkannak fel, m kzlk nem mindenki az, akinek ltszik. Vajon kik azok, akik mindent megprblnak, hogy megljk Valentint s bartait? Mi knyszert egy fiatal lnyt arra, hogy hallfal legyen? Hlm mg mindig Bellatrix Blacket ldzi, vlemnyeket pedig elfogadok akkor is, ha negatv!
Korhatár: 14
Kategória: Általános Szereplők: saját szereplő
Műfajok: Nincs
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 3 Befejezett: Igen
Szavak száma: 14921 Olvasva: 250
Feltöltve: 2017. 03. 12. Frissítve: 2017. 04. 30.
1. Kezdetek by Victoria2002 [Vélemények - 0] (5811 words)

2. Sárkányos kaland by Victoria2002 [Vélemények - 0] (3062 words)
Bocsánatát kérem mindenkinek, aki már várta ezt a fejezetet, de sajnos a technika egy számítógép-meghibásodás keretében közbeszólt, ezért kellett ennyit várni. A fejezet tartalmából: megtudjuk, mi történt Valékkal a sárkánnyal való találkozása után, illetve folytatódik a nyom keresése is. Valentina rájön, hol van elrejtve az, amit keres, Cori pedig kénytelen újfent barátai bocsánatát kérni. A véleményeket pedig még mindig várom szeretettel! :)

3. A szikra by Victoria2002 [Vélemények - 0] (6048 words)
Az események folytatódnak, kiderül, hol van elrejtve a harmadik nyom, és néhány nem várt szereplő is felbukkan. Váratlan események történnek, de Valentina és barátai igyekeznek bátran helytállni. S amikor azt hiszik, minden elrendeződött, rájönnek, hogy a java csak ezután kezdődik...