efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 0] Nyomtató
Indiánok földjén írta Victoria2002

Tartalom: Victoria2002 bemutatja: Valentina Kinley nyarát, A sötétség lánya folytatását. Ennélfogva a történetet csak az érti, aki olvasta az előzményt. Tehát a történetről:
Valentina és barátai hazaértek a szünetre, ám ezen a nyáron egyikük se számíthat békés pihenésre. Ugyanis még a Roxfort Expressen hazafelé tartva megbeszélték, hogy segítenek Valentinának megoldani egy újabb rejtélyt. Az izgalom félelemmel egészül ki, amikor rájönnek, hogy valakinek szándékában áll megölni őket. Valentina, Cori és Trevor pedig máris egy újabb közdelem részesei lesznek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban.
Ebben a kisregényben megismerjük Dél-Amerikát varázsló-és mugliszemmel is, továbbá új szereplők bukkannak fel, ám közülük nem mindenki az, akinek látszik. Vajon kik azok, akik mindent megpróbálnak, hogy megöljék Valentinát és barátait? Mi kényszerít egy fiatal lányt arra, hogy halálfaló legyen? Hálám még mindig Bellatrix Blacket üldözi, véleményeket pedig elfogadok akkor is, ha negatív!
Korhatár: 14
Kategória: ltalnos Szereplők: saját szereplő
Műfajok: Nincs
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 3 Befejezett: Igen
Szavak száma: 14921 Olvasva: 190
Feltöltve: 2017. 03. 12. Frissítve: 2017. 04. 30.
1. Kezdetek by Victoria2002 [Vélemények - 0] (5811 words)

2. Sárkányos kaland by Victoria2002 [Vélemények - 0] (3062 words)
Bocsánatát kérem mindenkinek, aki már várta ezt a fejezetet, de sajnos a technika egy számítógép-meghibásodás keretében közbeszólt, ezért kellett ennyit várni. A fejezet tartalmából: megtudjuk, mi történt Valékkal a sárkánnyal való találkozása után, illetve folytatódik a nyom keresése is. Valentina rájön, hol van elrejtve az, amit keres, Cori pedig kénytelen újfent barátai bocsánatát kérni. A véleményeket pedig még mindig várom szeretettel! :)

3. A szikra by Victoria2002 [Vélemények - 0] (6048 words)
Az események folytatódnak, kiderül, hol van elrejtve a harmadik nyom, és néhány nem várt szereplő is felbukkan. Váratlan események történnek, de Valentina és barátai igyekeznek bátran helytállni. S amikor azt hiszik, minden elrendeződött, rájönnek, hogy a java csak ezután kezdődik...