efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Cím: A Szépség és a Szörnyeteg - Védd meg őt, Remus Lupin! Szerző: Bettiiyy
[Vélemények - 34] Nyomtató Fejezet vagy Történet
- Szöveg mérete +
A szerző megjegyzései a fejezethez:
Nlam bet?kkel s szmokkal jelzi a kt?jeleket, s nhny bet?t is kddal r ki. Nlatok is? :)


Egy megrakodott tányérral tértem vissza Aishához a gyengélkedőre. Pont akkor nyitottam ki az ajtót, mikor a javasasszony a lány kissé még bedagadt, véraláfutásos nyakát vizsgálgatta, melyet az a szemét Greyback okozott. Habár az indulataim máris a hatalmukba kerítettek, ahogy a lányra néztem, rögtön háttérbe szorult a mérgem. Elvörösödve kaptam el a pillantásomat róla, ugyanis Aisha ruhát cserélt, és a rajta levő blúz teljesen ki volt gombolva, szabaddá téve csipkés melltartóját és fedetlen hasát. Habár csak egy másodpercre néztem oda, tisztán kivettem a lány köldökében csillogó apró kis ékszert. Egy hatalmasat nyeltem.
- Vááá, kaja! - hallottam meg Aisha kiáltását, és a következő pillanatban már mellettem is termett a felsőjét gombolva, és a tányér után kapott. Lepillantottam rá, de bár ne tettem volna!
Nem húzta össze a blúzát teljesen, így az én nézőpontomból pont ráláttam a mellére.
- Jó, hogy itt van Mr. Lupin! - nézett rám Madam Pomfrey, és intett, hogy üljek le.
Halk sóhajjal huppantam le az egyik ágyra, miközben kioldottam a nyakkendőmet, és magam mellé dobtam.
- Ó, te jó ég, Remus, ezt annyira menőn csináltad! - hallottam meg Aisha lelkes hangját a tányér mellől.
- Hogy van a nyaka? - kérdezte komoran a javasasszony, és lehajolt a szintemre, hogy szemügyre vegye a sérülésemet.
- Mi történt a nyakával? - kapott a kérdésen ijedten Aisha, és egy szempillantás felénk fordult.
- Semmi különös, csak egy karcolás - mormoltam, de őt nem hatotta meg, rögtön mellettem termett. Levegő után kapott, mikor meglátta a feltépett nyakamat.
- Úristen! Mi történt veled? - nyögte hatalmasra tágult szemekkel, majd hirtelen lehajolt Madam Pomfrey mellé, óriásira tágult szemekkel, hogy jobban lássa. - Ezt most szerezted?
Megráztam a fejemet, mire eltátotta a száját. A feltépett bőröm nagyon lassan gyógyult az átlagoshoz képest is, mivel vérfarkas karmolás okozta a sebet.
- De nagyon frissnek tűnik... - nyögte aggódva, miközben a szemembe nézett. Próbáltam viszonozni a pillantását, de a tekintetem akaratlanul is levándorolt a dekoltázsára.
- Nem az - zártam le kissé mogorván a témát, de szó nélkül hagytam a javasasszonynak, hogy bekenje valami szörnyen csípős krémmel a sebemet.
- Maradjon nyugton, kedvesem, amíg be nem issza a bőre! - hagyott minket magunkra Madam Pomfrey.
- Remus... - suttogta Aisha még mindig a nyakamat nézve. Rákaptam a pillantásomat, mikor közelebb lépett hozzám. Óvatosan megérintette a kulcscsontomat, mire az összes izmom egyszerre feszült meg. Hihetetlenül lágy volt az érintése... Ökölbe szorítottam a kezeimet. - Ugye ezt nem akkor szerezted? - hajolt bele szinte teljesen az arcomba. Megcsapott a kellemes illata, nekem pedig óriási önuralomra volt szükségem, hogy meg ne moccanjak. Egy aprót kellett volna mozdítanom a fejemen, hogy az ajkaink összeérjenek.
Nem válaszoltam neki, csak néztem őt megfeszülő állkapoccsal, mire lassan az ajka elnyílt ijedten. Igennek vette a hallgatásomat. Tudta, hogy Greyback okozta a nyakamon lévő sérülést.
- Remus... ugye a karmolástól nem leszel vérfarkas? - suttogta még mindig engem figyelve, és a feltépett nyakamat. Az egész testem egy pillanat alatt még jobban megfeszült.
Szóval rájött...
Rájött a titkomra.
Mégis lassan nemet intettem a fejemmel, de ragadozóként figyeltem minden apró rezdülését, de ő csak nézett engem aggódva, hatalmasra tágult pupillákkal.
- Nem. A karmolástól nem... - suttogtam halkan.
Ragyogó mosoly tűnt fel az arcán, majd megkönnyebbülten kifújta a levegőt. Elképedtem.
- Úgy örülök, Remus, hogy nem lettél vérfarkas! - ölelt át hirtelen, én pedig egész testemben megmerevedtem. Hagytam had öleljen, de nem viszonoztam a szorítását.
Hát ez volt a végszavam.
Aisha örül, hogy nem lettem vérfarkas...
A vállába temettem az arcomat, és reszketegen beszívtam az illatával átitatott levegőt.
Most kaptam meg véglegesen az elutasítását. Hiszen én már évek óta vérfarkas vagyok...
Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.