efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 12] Nyomtató
A szolgám lettél írta Bettiiyy

Tartalom: Sirius Black élete fenekestül felfordul, mikor a szülei bejelentik; egy szolgálót kap, aki minden kérését azonnal teljesíti.
Korhatár: 16
Kategória: Romantikus Szereplők: James Potter, Lily Evans, Perselus Piton, Peter Pettigrew, Regulus A. Black, Remus Lupin, saját szereplő, Sirius Black
Műfajok: akció, kisregény
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 4 Befejezett: Nem
Szavak száma: 9699 Olvasva: 998
Feltöltve: 2013. 02. 26. Frissítve: 2016. 09. 21.
1. Bevezetõ by Bettiiyy [Vélemények - 4] (1603 words)
"A Harry Potter könyvek szerepl?i és világa kizárólag J. K. Rowling teremt? fantáziájának gyümölcsei. Én csak kölcsön vettem ?ket a magam és mások szórakoztatására. Megírásukban semmiféle anyagi haszon nem vezérelt."
Egy kissé kótyagosan kezdtem el írni, mivel alig látok, de muszáj volt rögtön nekikezdenem, miel?tt elfelejtem az ötletet. Így ez a fejezet kissé gyenge lett. Remélem, azért élvezni fogjátok! :)

2. Holdtölte by Bettiiyy [VĂ©lemĂ©nyek - 4] (3784 words)
A következ? - harmadik- fejezetben Sirius egy olyan kijelentést tesz, ami mindent megváltoztat. :) És utána sok dolog értelmet nyer. :D

3. Onnantól kezdve by Bettiiyy [VĂ©lemĂ©nyek - 3] (973 words)
Bocsánat a hosszú kihagyásért, na meg persze azért, amiért ilyen rövidre sikeredett ez a fejezet. Még bele kell jönnöm ennek a történetnek az írásába újból. És újból beleélnem magam. :)
Azt hiszem, ezzel a befejezéssel most sikerült magam visszazökkenteni ebbe a történetbe is.
Amúgy teljesen el is felejtkeztem róla. :) Csak az Elemi sorscsapásban is most jön egy teliholdas éjszaka, és annak az írása közben ugrott be, hogy hoppá. Itt nekem még egy másik történetben dolgom van. :D
Remélem, azért tetszeni fog. :)

4. Megtalálva by Bettiiyy [VĂ©lemĂ©nyek - 1] (3339 words)
Három év telt el az utolsó fejezet óta, és nem mondom, hogy nem emlékszem erre a történetre, de totálisan elakadtam benne. Se jobbra, se balra nem tudtam ezzel haladni, így nagyon sokáig tartott, míg megszületett ez a fejezet. Sokat gondolkodtam rajta, hogy feltegyem-e vagy sem, mert nem érzem úgy, hogy valami h?, de jól sikerült. Viszont nagyon sokat dolgoztam vele, próbáltam visszalendülni ebbe a világba, önéletrajzokat írtam a szerepl?knek és egy világot alkottam a pyuereknek. Úgy érzem, ez a fejezet kell ahhoz, hogy végre ismét rátaláljak erre a történetre, és nagyjából tudjam folytatni.
Egy kicsit bizonytalan vagyok ezzel a fejezettel kapcsolatban, hogy tényleg jó-e. Nem tudom, szerintetek?