efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 10] Nyomtató
A mágia háborúja - Az őrző írta iuwan

Tartalom: Merlinnek, a Mágikus Tanács fejének megoldást kell találnia a Voldemort által létrejött potenciális fenyegetésre. A Mágikus Tanács egy fiatal, ám annál tehetségesebb ifjú varázslót küld vissza a földi életbe, hogy megvédje Voldemorttól azt a személyt, aki felerősíthetné a feketemágus hatalmát.

Két részesre tervezett kisregény, egyelőre meglepetésnek szánt párosítással.
Korhatár: 12
Kategória: Általános Szereplők: Albus Dumbledore, Bellatrix Lestrange, Griffendél Godric, Hollóháti Hedvig, Hugrabug Helga, Mardekár Malazár, más mardekáros, más tanár, más varázsló, Narcissa Malfoy, Rabastan Lestrange, Rita Vitrol, Rodolphus Lestrange, saját szereplő, Voldemort
Műfajok: akció, kaland, kisregény
Figyelmeztetések: Nincs
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 3 Befejezett: Nem
Szavak száma: 8633 Olvasva: 385
Feltöltve: 2010. 05. 06. Frissítve: 2012. 04. 01.
1. 1. A Mgikus Tancs by iuwan [Vélemények - 4] (1661 words)
Affle bevezet?. A fejezetben szerepl? boszorkk s varzslk Darius kivtelvel mind a csokibka krtykrl lettek kivlasztva. (Leszmtva persze Merlint s az alaptkat)

2. 2. Darius Luxford by iuwan [Vélemények - 4] (4735 words)
Darius knytelen elfogadni a Tancs dntst, s beletr?dni, hogy neki mrpedig vissza kell mennie a Fldre, hogy jra gyermek legyen.
A fejezetben megjelenik a trtnet msik f?szerepl?je is.

3. 3. Az elsõ csny by iuwan [Vélemények - 2] (2237 words)
Mr magam sem tudom, mikor frisstettem utoljra. Egyszer?en azon kaptam magam, hogy a szemem megakadt a sztorit tartalmaz word dokumentumon, aztn mire szbe kaptam, gy reztem, igen, ksz van egy j fejezet.