efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 10] Nyomtató
A mágia háborúja - Az őrző írta iuwan

Tartalom: Merlinnek, a Mágikus Tanács fejének megoldást kell találnia a Voldemort által létrejött potenciális fenyegetésre. A Mágikus Tanács egy fiatal, ám annál tehetségesebb ifjú varázslót küld vissza a földi életbe, hogy megvédje Voldemorttól azt a személyt, aki felerősíthetné a feketemágus hatalmát.

Két részesre tervezett kisregény, egyelőre meglepetésnek szánt párosítással.
Korhatár: 12
Kategória: ltalnos Szereplők: Albus Dumbledore, Bellatrix Lestrange, Griffendl Godric, Hollhti Hedvig, Hugrabug Helga, Mardekr Malazr, ms mardekros, ms tanr, ms varzsl, Narcissa Malfoy, Rabastan Lestrange, Rita Vitrol, Rodolphus Lestrange, saját szereplő, Voldemort
Műfajok: akci, kaland, kisregny
Figyelmeztetések: Nincs
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 3 Befejezett: Nem
Szavak száma: 8633 Olvasva: 311
Feltöltve: 2010. 05. 06. Frissítve: 2012. 04. 01.
1. 1. A Mágikus Tanács by iuwan [Vélemények - 4] (1661 words)
Afféle bevezet?. A fejezetben szerepl? boszorkák és varázslók Darius kivételével mind a csokibéka kártyákról lettek kiválasztva. (Leszámítva persze Merlint és az alapítókat)

2. 2. Darius Luxford by iuwan [Vélemények - 4] (4735 words)
Darius kénytelen elfogadni a Tanács döntését, és beletör?dni, hogy neki márpedig vissza kell mennie a Földre, hogy újra gyermek legyen.
A fejezetben megjelenik a történet másik f?szerepl?je is.

3. 3. Az első csíny by iuwan [Vélemények - 2] (2237 words)
Már magam sem tudom, mikor frissítettem utoljára. Egyszer?en azon kaptam magam, hogy a szemem megakadt a sztorit tartalmazó word dokumentumon, aztán mire észbe kaptam, úgy éreztem, igen, kész van egy új fejezet.