efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
[Vélemények - 27] Nyomtató
Ha belekóstolsz; veszélyes! írta Bettiiyy

Tartalom: A mardekáros Cherry Rees utolsó félévét tölti a Roxfort falai között. Az indulatok a tetőfokára hágnak a házak között, miközben az országban egyre több rejtélyes eltűnés és haláleset történik.
Az legtöbb pontszámot gyűjtő versenyen kívül azonban kezdetét veszi egy sokkal nagyobb méretű és veszélyesebb megméretetés, az élet-halál harc.
A fiatal boszorkánynak hamarosan választania kell a jó és a rossz között, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem mindig olyan egyszerű a kettő között különbséget tenni.
Vajon képes lesz-e félretenni az évek óta tartó versengést és összeállni az ellenséggel, amelynek hadvezére egyenesen Sirius Black, Remus Lupinnal karöltve-, hogy megmenthessen egy számukra oly fontos életet?
Korhatár: 16
Kategória: ltalnos, Romantikus Szereplők: James Potter, Lily Evans, ms hallfal, Perselus Piton, Regulus A. Black, Remus Lupin, saját szereplő, Sirius Black
Műfajok: regny
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, erőszak
Kihívások:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 12 Befejezett: Nem
Szavak száma: 32028 Olvasva: 1109
Feltöltve: 2010. 03. 28. Frissítve: 2017. 05. 24.
1. Amit a család elvár by Bettiiyy [Vélemények - 2] (3404 words)
"A Harry Potter könyvek szerepl?i és világa kizárólag J. K. Rowling teremt? fantáziájának gyümölcsei. Én csak kölcsön vettem ?ket a magam és mások szórakoztatására. Megírásukban semmiféle anyagi haszon nem vezérelt."

5. Büntetőmunka by Bettiiyy [Vélemények - 2] (1288 words)
Nem lett egy hosszú fejezet, bocsánat. Tudom, írtam már jobbat is, de remélem azért tetszik majd.

6. Hócsata és egy dermesztõ fordulat by Bettiiyy [Vélemények - 3] (4445 words)
Na, bepótoltam az el?z? fejezetet, ami olyan rövid lett. Végre vége az angol vizsgámnak, ennek örömére írtam ezt a fejezetet, kissé kómásan. Azért remélem tetszeni fog.^^

7. Sérelmek by Bettiiyy [Vélemények - 4] (2102 words)
Írtam már jobbat is, hosszabbat is, de egy kis fejfájásos napszúrással ennyi tellett t?lem. Remélem, azért tetszeni fog^^"

8. Zökkenők by Bettiiyy [Vélemények - 2] (2490 words)

9. Éjszakai beszélgetés by Bettiiyy [Vélemények - 2] (2332 words)
Elnézést a hosszú szünetért és az újabb, ámde rövid fejezetért. Remélem, azért akik szerették, azoknak tetszeni fog :)

10. Egy közös titok Potterrel by Bettiiyy [Vélemények - 1] (2405 words)
Öt év telt el az utolsó fejezet óta. :D Ó, te jó ég!
Van még valaki itt, aki olvassa? O.o

11. Éjszakai barangolás by Bettiiyy [Vélemények - 1] (2078 words)

12. Galleon by Bettiiyy [Vélemények - 1] (1293 words)
Még mindig esküvői lázban égek, na, meg, hogy mennyi minden kell majd a kecóba, ha egyszer végre már összeköltözünk. <3 Sajnos előre mondom, hogy a Segítség, fiú lettem! c. történetemmel elbuktam. Próbálkoztam mostanában írni, de nehezen megy. Egyszerűen nem tetszik a végeredmény, úgyhogy a krimit folytatom, mert nagyon egymásra vagyunk hangolódva a Vérbosszúra éhezve-vel. :)
Remélem, tetszeni fog ez a rész. Sajnos, nem olvastam újra ezt a történetemet, szóval fogalmam sincs, miről írtam ezelőtt. Csak sejtéseim vannak. :D Remélem, azért fel tudtam venni a fonalat, de ha találtok benne valamit, ami nem stimmel, nyugodtan szóljatok miatta! :)