"Egy nap..." by Remy
Tartalom: Kivtelesen nem mondok semmit, mert nem akarom lel?ni a pont... XD

"A Harry Potter knyvek szerepl?i s vilga kizrlag J. K. Rowling teremt? fantzijnak gymlcsei. n csak klcsn vettem ?ket a magam s msok szrakoztatsra. Megrsukban semmifle anyagi haszon nem vezrelt."
Categories: Humor Szereplők: James Potter, Remus Lupin, Sirius Black
Műfajok: egyperces
Figyelmeztetések: Nincs
Challenges:
Sorozat: Sirius Black trtnetek
Chapters: 1 Befejezett: Igen Word count: 291 Olvasták: 197 Published: 2007. 09. 18. Frisstve: 2007. 09. 18.

1. "Egy nap..." by Remy

"Egy nap..." by Remy
Szerző megjegyzései:
Kvncsi vagyok, mit szltok hozz! :D
„Egy nap…”
Egy nap James izzadtan és fáradtan lépett be a klubhelyiségbe, vállán versenyseprűjével. Épp kviddicsedzésről érkezett, és jelen pillanatban semmi másra nem tudott gondolni, mint egy forró fürdőre. Szó nélkül felkullogott a fiúk hálókörletébe, de mielőtt belépett volna a szobájukba, beszélgetés neszei hatoltak el a fülébe, így a keze a kilincsen ragadt, és inkább hallgatózott. - Istenem, Sirius, tiszta kemény vagy!
- Nem tehetek róla, Holdsáp… – Csend állt be, majd nyöszörgés hallatszott: – Fantasztikusan csinálod! Egyre hangosabb nyögések és sóhajok szűrődtek át Jameshez, aki jobbnak látta mielőbb lelépni.
Végül is, csapatkapitány lévén a prefektusi fürdőt is használhatta…
***
Egy órával később már maga elé meredve ült a Nagyteremben a vacsoráját turkálgatva, és Siriusékról gondolkodott. Egyszerűen képtelen volt nem arra gondolni, hogy a két legjobb barátja… - Szeva, James! – köszönt rá hirtelen valaki, pontosabban Sirius. – Holdsápnak aranykeze van! James félrenyelte a töklevét és öklendezni kezdett. Remus, aki a fekete hajúval érkezett, aggódva megpaskolgatta a hátát. - Srácok én… – kezdte a köhögéstől könnyes szemekkel James. – Én mindent hallottam…
- Tényleg? – kérdezte csodálkozva Sirius. – És? Akarod, hogy Holdsáp téged is megmasszírozzon?

Vége ^^
Ezt a történetet archiválták http://fanfiction.csodaidok.hu/viewstory.php?sid=2760