efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Harry Potter Dumbledore írta: Eszter91 [ - ]
Tartalom: Egy kihvsnak indult, miszerint mi lett volna, ha Harry nem az ismert krlmnyek kztt n? fel. Kedves olvasim krsre tovbb rtam a novellnak indult iromnyomat, gy lett bel?le ez a sorozat, ahova remlem mg sok-sok novella kerl be. J olvasst! Pusz, Eszter.
Eszter91: Harry Potter Dumbledore [Korhatár nélkül]
Leírás: Eredetileg a Harry Potter kilenc lete c. kihvsra rtam, de egy kritriumnak nem felel meg...


Mi lenne, ha Harryt maga a nagy Albus Dumbledore fogadta volna rkbe. A tma akr komoly is lehetne, de ez nem az:)Egy gyenge pillanatomban rtam...meg is ltszik rajta.
Kategória: Általános; Szereplõk: Albus Dumbledore, Fred és/vagy George Weasley, Harry Potter, Minerva McGalagony; Fejezetek: 1 Tartalomjegyzék Sorozat: Harry Potter Dumbledore
Szavak száma: 1103; Olvasva: 178; Befejezett: Igen Műfajok: novella
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2007. 06. 03.; Feltöltve: 2007. 06. 03.
Leírás:

Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy kzkvnatra. A kedves olvasim krsre tovbb rtam Harry lett. m gy gondoltam nem faragok bel?le kisregnyt, helyette sorozatot. gy nem kell meglep?dni, ha nincs teljes sszefggs egy-egy rsz kztt.Remlem elnyeri majd a tetszseteket, nektek rdott, akik az els? rsz utn krttek a folytatst. J olvasst kvnok s ismtelten vrom a vlemnyetek. Pusz, Eszter!

Kategória: Általános; Szereplõk: Albus Dumbledore, Harry Potter, Perselus Piton, Ron Weasley; Fejezetek: 1 Tartalomjegyzék Sorozat: Harry Potter Dumbledore
Szavak száma: 1755; Olvasva: 122; Befejezett: Igen Műfajok: egyperces
Figyelmeztetések: Nincs
Frissítve: 2008. 12. 29.; Feltöltve: 2008. 12. 28.