efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Eleve elrendeltetett
Név: VirginiaJ Aláírt Dátum: 2017. 09. 20. - 10:30 Cím: Rokonok

Szia!
ELőször is. Nagyon tetszik a fogalmazás és az előadás módod, a kiugrások, az emlékezések, és az, hogy a jövőt is sejteted, de mégsem adsz elég infót ahhoz, hogy elhelyezzem azt konkrétan, és újabbnál újabb kérdések merülnek fel bennem.
Olvasás közben úgy érzem magam, mintha egy félhomályos gyertyákkal megvilágított szobában ülnék egy régi könyv felett, amit egy szellem olvas fel nekem.
Izé, kicsit elszaladt a fantáziám.
A lényeg, hogy tetszik, nagyon megfogott! :)

Szerző válasza: Szia! Fú, nagyon örülök, hogy ennyire megfogott a történet :) Ez a szellemes-félhomályos hasonlat vicces, de amúgy simán lehetne is, beleillik ebbe a világba és mivel valaki az életéről mesél, így is lehet képzelni. Köszönöm, hogy írtál :)

Név: AliciaSpinnet Aláírt Dátum: 2017. 09. 10. - 1:51 Cím: Bocsánat

Köszönöm az új fejezetet, szeretem ezt a történetet. (Ugye Megaera saját szereplő? Nagyon jól beleillesztetted a HP univerzumba.) Egyedi, hogy ebből a szemszögből láttatod a dolgokat.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy megszeretted a történetet már így az elején is :) Megaera teljes mértékben saját szereplő, igen, én is élveztem egy viszonylag - számomra legalábbis - új szemszögből írni olyan eseményekről, időről, amiről amúgy egészen sokat lehet tudni. Köszönöm, hogy írtál. Üdv, R

Név: AliciaSpinnet Aláírt Dátum: 2017. 09. 04. - 21:54 Cím: Prológus

Várom a folytatást, ez a történet érdekes is, és ráadásul nagyon szépen van megírva. Tetszik ez a bensőséges hangnem, ahogy a főszereplő visszatekint a gyerekkorára. Emberismeretből jeles. Remélem, hamarosan lesz frissítés.

Szerző válasza: Köszönöm szépen, hogy írtál, nagyon örülök, hogy ennyi pozitívumot találtál már így a történet elején is :)) Bevallom őszintén, a folytatás már bőven kész, csak mivel nem sok vélemény érkezett ezen az oldalon, szép lassan elfelejtettem feltenni ide is konzekvensen, de így már azonnal pótoltam a hiányosságot.

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.