efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Egy tündér álmai
Név: Szofi Aláírt Dátum: 2017. 01. 15. - 14:37 Cím: 10. fejezet_Búcsú

Hűha. Na végre elmondta neki! Már azt hittem sose fogja. Bár be kell vallanom egy kicsit fáj a szívem Neville és Nymphadora miatt. Jó lett, ügyes vagy.

Szerző válasza: köszönöm :) Tonksot sose bírtam, meg is öltem muhaha :D Neville pedig az alap könyvek szerint sem Lunát vette el, hanem Hannah-t :D Luna alapjáraton Goethe Salmander (így írják?) ük vagy dédunokájához ment hozzá Ralph-hoz :D

Név: Szofi Aláírt Dátum: 2017. 01. 15. - 14:26 Cím: 8. fejezet_Vizsgák és eredmények

jajj, igen emlékszem, olvastam én is a csodálatos művedet, a Kísért a múltat. :)

Szerző válasza: :)) de az csak a véletlen műve ;)

Név: Szofi Aláírt Dátum: 2017. 01. 14. - 21:00 Cím: 7. fejezet_Hajnal és hó

Helóka! Igaz, hogy már egy másik storyt kezdtél el írni, mivelhogy ezt befejezted, de sajna csak most tudom olvasni mert eddig nem igazán volt rá időm. Én még csak itt tartok, de olvasom tovább, csak szerettem volna véleményt írni. Na. Szóval. Am én is ki akarom próbálni, hogy milyen madarakkal dumálni. De tényleg, ha Lunának szabad, akkor nekem miért nem??? Na mind1. De mondjuk én nem akarok átfagyni, úgyhogy ez is mind1 vagy mind2. Na. De már ne is haragudj meg a vége egy kicsit fura volt vagyis, az a vers volt fura. Igazából nem tudok rá mit mondani, mert hogyha elmondja Remusnak hogy belé van zúgva akkor most tulajdonképpen mi is lesz? Mert lehet hogy kiröhögi lehet hogy marad belőle a tanár-diák kapcsolat, lehet hogy spanok maradnak, de az is lehet hogy Remus sikítva elszalad. De nemtom hogy most minek papolok itt mert fél perc múlva úgy is továbbolvasom a történetet, de mindegy is mert az se biztos hogy elmondja. Vagy elmondja? Ez itt a kérdés! Jó volt, olvasom tovább.

Szerző válasza: szia :D bocsi kicsit késve olvastam a véleményedet, szerintem azóta mindent megtudtál :D a másik story nem másik story teljesen, hanem ennek a folytatása. Egyszer te is megtanulsz majd "madarakkal dumálni" csak hinned kell benne :D ;) maximum egyszer majd álmodban :) és köszönöm szépen, el sem tudom mondani, hogy mennyit jelent nekem egy vélemény <3

Név: Szofi Aláírt Dátum: 2017. 01. 07. - 17:13 Cím: 2. fejezet_Karácsony

Szia! Már alig emlékszem mikor írtam neked véleményt és most már végre tudok :). Amikor az első fejezetet olvastam imádkoztam, hogy ne valami hülye tanár legyen és köszönöm, Remus karakterét nagyon szeretem. Lunát is nagyon bírom, attól még, hogy "kicsit fura". És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a történetből és örülök, hogy újra írsz egy HP-s storyt. Várom a folytatást. :)

Szerző válasza: Szia! :)
köszönöm szépen a véleményedet, feldobta a napom <3
eddig is írogattam, csak nem töltöttem fel őket, mert ezt így egybe szerettem volna, ha teljesen készen lesz
de ezen kívül is vannak még újak, ha ezt "befejeztem", jönnek azok is
és örülök, hogy tetszik a párosítás <3

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.