efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Még egy csésze Metafizikát?
Név: Bettiiyy Aláírt Dátum: 2017. 06. 06. - 12:26 Cím: Akkor aztán pá

Nem tudom, hogy hova írjak neked, úgyhogy marad ez. :D Semmi köze ehhez a történethez, annak, amit mondani akarok neked.
TEJÓÉG!!! Most valahogy véletlenül rákattintom a véleményeim fülecskére, és találtam valami igazán érdekeset. Az egyik író, akinek kíváncsi voltam a történetére, válaszolt nekem. És muhuhuhuhuhu. Sose gondoltam, hogy te vagy az!
Úgy hogy kezedem a követelőzést: Légyszi, tedd fel az Ezek vagyunk mi-t az oldalraaaaaa! *-* Ahogy eddig megírtad vagy bármi... :D Tudom, újraírás alatt van meg minden más, de van fent ennek egy folytatása, ha jól láttam, és olvasni akarok, és nem tudok, mert fogalmam sincs miről van szó! :D
Lécci. Légyszi. Léci. (Csak hogy tudd, kiskutya szemeket meresztek. :D)

Szerző válasza: Ó hát igen, már nem most volt. :D
Annyit tudok megígérni, hogy ha vége a vizsgaidőszaknak előkeresem valamelyik tárolóeszközről, mert azóta három gépem volt, édesapámnak meg négy külsőwinyója, szóval ez ilyen indiana Jonesos felefedező kaland lesz, hogy mit hova raktam.... :D Igen, a folytatás fent van, és ha jól emlékszem (nagyon régen volt, lehet, hogy nem is így van XD) akkor rengeteg utalás van benne az előző részekre. :D Örülök, hogy ennyire elhivatott olvasóm vagy, tényleg utána nézek, legkésőbb július elején. :)

Név: Bettiiyy Aláírt Dátum: 2017. 05. 29. - 15:38 Cím: Akkor aztán pá

Ohohohhóóó! Csak nemdebár? Jaj, úgy szeretem a végszavaidat! Most Tomét. "Flover sosem félt dönteni." Nyehehehe. Na, végre! :D
Csak meg ne merészeljék ölni mostmár, ha végre magához tért a lyány. :) És mi van azzal a néppel, akik az első részben meggyilkolták Virágot a végén? Ők is feltűnnek? :)

Szerző válasza: Hát, még nem tért teljesen magához, de azért kapizsgálja, hogy problémák vannak. Legyen meglepetés, még én sem döntöttem el ;) köszi, hogy írtál, sokat jelent, sietek a folytatással. :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.