efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Még egy csésze Metafizikát?
Név: Odette Aláírt Dátum: 2017. 05. 09. - 13:32 Cím: Pár(-)baj

Szia !!!!!
Hat mit ne mondjak lesokkoltam mikor megláttam a millió új fejezetet utoljára az elsőt olvastam de azt hittem hogy csak egy kiegészítés a tiszta metafizikahoz es boldogan élnek amíg meg nem halnak... erre itt van vagy 10!!!! ÚJ!!!! fejezet!!!! Hat el is olvastam egyből es hihetetlen vagy ... mint mindig épp megkapkaparintottam a minap a legendás állatok es megfigyeléseket (külföldön elek) ki is opvastam egy nap alatt es abban mondja a Jacob hogy onnan jött ra hogy nem álmodik mert neki nincs annyi fantáziája. Hát nem hitttem hogy ezt tudod tovább fokozni !:D de imádom es egy pillanatra sem túlzás az összes megjelent szereplő belepasszol a történetbe es persze a jelenetek Pesten is boldogitattak:) a kislanyrol azonnal leesett hogy Tom lánya meg a padon de hogyan es kitol?:O
Es Voldemort ...ujra? Huuuu hat ezért szeretem az írásod mert kiszámíthatatlan nem tudom hogy épp ki bukkan fel a következő mondatban Imádtam!<3 varom a folytatást ! Puszi :)

Szerző válasza: Szia :) Úgy tűnik kiváló érzéked van hozzá, hogy bearanyozd egy-egy sötétebb napomat egy ilyen kritikával, imádlak, köszönöm, nagyon aranyos vagy, eszméletlenül jól esett, amit írtál :) Örülök, hogy tetszik, és hogy nem lóg ki sehol semmi, a kérdésekre a következőkben fény derül, a következő fejezetet már feltöltöttem! Jó olvasást, puszi <3 :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.