efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Még egy csésze Metafizikát?
Név: Bettiiyy Aláírt Dátum: 2017. 04. 07. - 11:59 Cím: Story telling

Hopp.
Igazad volt. :D Tényleg nem Gyűrűk urás. :D Jelentem, végigolvastam!
Igaz, a süti sütés egy picit akadozott emiatt emiatt, de sebaj. :) Nagyot nevettem, mert én is most írtam meg egy táncos jelenetet az egyik történetemhez, erre nálad is olvasom, hogy salsára jár a lány. :D És elgondolkoztam, hogy mi mind ilyen táncoslábúak vagyunk, akik írunk? Vagy csak mert jól hangzik? Több HP történetben is olvastam, hogy valamilyen latin- vagy tásastáncot táncol a főszereplő, így gondoltam megkérdem már valakitől. :)
Határozottan tetszik a történet. Izgalmas, leköt, Tom és Flover párosát pedig nagyon szeretem. :D Ezzel a ninja mukival nem tudok mit kezdeni, jobb lenne, ha Flover se kezdene vele semmit. ;)
Remélem, nem adod olyan könnyen Flovert Siriuséknak, hanem egy picit megkavarod a dolgokat, hogy melyik oldalt választja. De ne úgy, hogy megcsaljaaaa Sirius, mert az olyan undorítóóó :C Brühühühü.
Az ál-Lily a szőke cicmicc volt, akit Sirius épp fűz? :D

Szerző válasza: hát, őszintén bevallom, hogy én vonzódom a latin táncokhoz, bár elég béna vagyok bennük, meg úgy a tánchoz is, de talán majd egyszer sikerül... :D Ninja muki. Ő a jó fiú a történetben, de még én se döntöttem el, hogy mi lesz vele. Az Ál-Lily majd megtudod ki volt, meg a szőke cicc-miccet is ;) Mást egyelőre nem ígérhetek, köszönöm, hogy elolvastad :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.