efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Szeress, ahogy tudsz
Név: MGaben Aláírt Dátum: 2016. 12. 18. - 9:38 Cím: Fejezet 1

Egészben véve egy érdekes, jó történet, én csak két hibát szeretnék megemlíteni. Iszonyatosan, sőt zavaróan sok a tőmondat, a legtöbbet egy-két kötőszó hozzáadásával simán összetett mondattá lehetne alakítani. A másik zavaró tényező, hogy borzalmasan sok a párbeszéd, legtöbbször azt se lehet eldönteni, hogy ki beszél. Alapjában véve azonban tetszett, csak így tovább! :D

Szerző válasza: A további fejezetekben (meg abban amit most írok) próbálok, majd kötőszavakat használni és kevesebb párbeszédet írni. Amúgy köszi :D

Név: Zsiraf Aláírt Dátum: 2016. 07. 11. - 11:39 Cím: Fejezet 1

Szia! :)
El?ször is, nagyon tetszik a történeted. :) Nagyon jó stílusban írsz, szuper a szóhasználatod, szóval le a kalappal.
Viszoont, észrevettem jónéhány helyesírási hibát, meg nekem kevés volt a leírás, és kicsit túl sok a párbeszéd. Meg az is felt?nt, hogy általában t?mondatokat használsz, ami nem mindig szerencsés. És nekem ez a Harry-Ginny házasság volt még fura, mert már be van tervezve az esküv? id?pontja, de még meg sem lett kérve a lány? Ezeket átnézhetnéd. :)
Persze ezt mind nem bántásból írom, csupán jótanácsként. :) És ezeket a hibákat könnyen kijavítjatod egy béta segítségével (ha gondolod, írhatsz).
Egyébként pedig tényleg szuper történetnek ígérkezik, úgyhogy csak így tovább! Várom a folytatást.:*

Szerző válasza: Szia! :)
Köszönöm, hogy elnyerte a tetszésedet a könyvem és köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, a következő fejezeteknél igyekszem orvosolni a "problémákat".

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.