efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Valentin nap
Név: Elza T Aláírt Dátum: 2015. 12. 15. - 13:25 Cím: Valentin nap

Szia, azt el kell mondanom, hogy mivel a Harry/Ginny pros az egyik kedvencem, ezrt szigorbban szoktam ezeket olvasni. Na, mr most: az alaptlet nagyon tetszik, viszont nha gy rzem, hogy kicsit zavaros, meg tl sok benne a varzslat, ami nekem tl... tl mesterkltnek t?nik, vagy nem is tudom. Meg az utols mondat se tetszett ppen... pesz? varzsl ugyebr nem hasznlja ezt a szt, plne nem olyanra, aki aranyvr?... No, mindegy. Kszi, h olvashattam! Szerz? vlasza: Szia, nem gond, szerintem sem a legjobb trtnetem, de a vlemnyeknek mindig rlk, gyhogy ksznm! A tl sok varzslat az onnan ered, hogy szerintem a Rowling fle HP-ben nem hasznljk ki elgg a kpessgeiket, tl termszetesnek t?nik, hogy van, gy igyekszem a sajt trtneteimbe j sok varzslatot rakni :) az utols mondat pedig csak vicc, mint ahogy az egsz sztori is :DDD Kszi, h elolvastad s vlemnyezted!!

Név: Zsiraf Aláírt Dátum: 2015. 11. 14. - 21:42 Cím: Valentin nap

Te. J. g. Ht ez hihetetlen volt, tipikus fuldokls rhg?grcst kaptam, hjaj, de nevettem! :D Borzasztan szuper volt, imdtam. :) Szerz? vlasza: Kszi :)) azrt, remlem mg lsz :DDD

Név: B B Betty Aláírt Dátum: 2015. 05. 03. - 11:40 Cím: Valentin nap

Akkor ennl is jobban foglak szeretni Szerz? vlasza: De aranyos vagy :) <3

Név: B B Betty Aláírt Dátum: 2015. 04. 24. - 14:53 Cím: Valentin nap

Szia! Nagyon tetszett, szval folytit! ;D Szerz? vlasza: Szia! Nem terveztem folytatst rni ehhez, de esetleg majd csinlok egy sorozatot ilyesmikb?l. :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.