efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Segtsg, fi lettem!
Név: LexaK Aláírt Dátum: 2017. 03. 31. - 12:26 Cím: Reggeli Próféta

Megijedtem hogy lebukott hogy lány. De szerencsére csak az derült ki hogy ismeri Karkarowot. Azért az nem mindegy.
Nagyon kiváncis vagyok hogyan fogod majd lebuktatni! Mert egyszer le fogod ugye? :)
Mikor folytatod? Annyira szeretem a ficidet! :)

Szerző válasza: Nemmesélemeeel :D De csak azért, mert még ilyeneket én sem tudom. :) Egy kicsit a történet írja magát, nem én őt. :D Vannak elképzelések a fejemben, de tényleg nem tudom, mikor mi fog történni, csak adja magát a dolog. :)
Most tettem fel az új részt. :) Remélem, tetszeni fog. :D

Név: VirginiaJ Aláírt Dátum: 2017. 03. 11. - 11:19 Cím: Reggeli Próféta

Kár, hogy nincs ihleted, mert ez egy naaaaagyon izgalmas sztori, és jó a szálvezetés. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ki fogja végül lebuktatni a hölgyet. ;)

Szerző válasza: Annyira jól esik, hogy ezt írod. :) Őszintén szólva, arra én is kíváncsi vagyok, ugyanis még nem döntöttem el. :) Vagyis van egy ötletem, de az... Nemmondoksemmitfelkiáltójel!!! :D Köszönöm szépen, hogy olvasol, és hogy annyira örülök, hogy tetszik neked, amit olvasol. :) A sok vélemény miatt elkapott a buzgóság, már kész az új fejezet, extra hosszú (10 oldal), de még javítgatom. Hamarosan azonban érkeziiik. :D

Név: aNitacska Aláírt Dátum: 2017. 03. 08. - 23:10 Cím: Reggeli Próféta

Most James csak arra jött rá, hogy Keith a Dumstrangban tanult, igaz? Vagy lebukott? Folytatsd gyorsan mert nagyon izgulok mi történik majd! Szépen lassan szorul a hurok Keith nyaka körül. Viszont nagyon szeretem ,hogy még mindig tartod Keith beszédét a külföldi akcentusához. Ez sokkal valóságosabbá teszi az egészet. (: Renélem, gyorsan folytatod! (:

Szerző válasza: Igen, csak az iskola miatt bukott le, és hogy köze van Karkarovhoz. :) Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik neked, hogy meghagytam a beszédét. :) Néha elgondolkozom rajta, hogy nem zavar-e titeket. De aztán arra jutok, az életben sem mindenki hagyja el rögtön az akcentusát, ha egyáltalán elhagyja. :)

Név: ApplePatronum Aláírt Dátum: 2017. 03. 08. - 20:05 Cím: Reggeli Próféta

Köszönöm ezt a részt is! Mindig nagy öröm látni az értesítést arrol, hogy folytatódott a kedvenc fanfic-em. *---* Nagyon szeretem ahogy használod az adott karaktereket. Hozzájuk illő. :) Várom már a kövi részt! <3

Szerző válasza: Jaj, de aranyos vagy! Köszönöm szépen! <3 Nagyon jól esett, hogy a kedvenceid között van az írásom, és hogy úgy gondolod, hogy jól elkaptam a szereplők jellemét. Mindig gondban vagyok miattuk, mert nem vagyok teljesen biztos magamban. :) Az új rész elkészült, de még egy-két javítgatás vár rá. ;) Hamarosan felteszem. :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.