efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Erd?, erd?, erd?
Név: Victoria Potter Aláírt Dátum: 2013. 06. 21. - 12:09 Cím: A Tiltott Rengeteg

Bocsi, de ez tnyleg bolond :D Fradtan rtad? Ez a vers egybknt is az n sttusom, de te tkletestetted! Nagyoooon tetsziiiik! Tk j lett :)
, s annyira nem is bolond, mint n! De mondjuk n nagyon az vagyok... Ha tekerg? fan, James/Lily, Harry/Ginny akkor el se kellene olvasnom az rsaidat, tuti kedvenc rm leszel ;)

Név: Hamiltonfan Aláírt Dátum: 2012. 06. 05. - 19:57 Cím: A Tiltott Rengeteg

Az n szvem meg Luciusrt fj... :D J kis trs! :) Szerz? vlasza: Tnyleg? Pedig Lucius nem szokott tul npszer lenni. rlk, hogy tetszett, s kszi a vlemnyt :))

Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2012. 06. 04. - 19:48 Cím: A Tiltott Rengeteg

Vigye el a Harryt a Jslathoz, - ez nagyon nem illik bele (rmben legalbbis), egybknt tetszik.
tletes vagy. Szerz? vlasza: Tudom, lehet hogy trom, majd mg agyalok rajta :D tletes? hmm, ksznm, sztem inkbb kicsit bolond :D Szerz? vlasza: tartam. Nem lett sokkal jobb, de azrt rmben legalbb stimmel...

Név: Bettiiyy Aláírt Dátum: 2012. 06. 03. - 23:28 Cím: A Tiltott Rengeteg

Tnyleg fradt. ;) De nekem nagyon tetszik. :D Aranyos s kreatv. :D Szerz? vlasza: Haha kszi igazabol amikor ezt irtam olyan allapotban voltam h 3napja gyakorlatilag alvas nelkul leteztem. Hat, meglett az eredmenye :D de kszi a velemenyt :))

Név: Szakkara Aláírt Dátum: 2012. 06. 03. - 21:09 Cím: A Tiltott Rengeteg

Aranyos kis versike, csak a hatodik sorba nehz rmet faragni. Szerz? vlasza: Igen, az eredetileg "Vigye el a Harryt a Voldihoz"lett volna csak aztn gy nem volt rtelmes. Nagyjbl tperces munka, szval gy nzd :D

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.