efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények ...soha nem st be a nap
Név: iuwan Aláírt Dátum: 2011. 07. 29. - 12:31 Cím: ...soha nem st be a nap

Szia!

Sikerlt hazajutnom pr rra, ezrt aztn most itt vagyok. A sztorit tegnap olvastam teln, de akkor nem akartam rni, mert mire ott beptygm... Szval most vagyok itt.

Megrz kis trtnet, de Sirius s Reg eszmletlenl aranyosak voltak. A fik anyja hozta a formjt, s Narcissa sz?kesge... xD

Meghat, szp (... rted hogy rtem) novella. :)

Tovbbi szp napot! Pussz:

iuwan Szerz? vlasza: Jj, hell, vgre tged is ltni idefent :D n mindig gy kpzeltem el ?ket, hogy ennyire jban vannak, annak ellenre, hogy Walburga, az anyjuk egy ilyen dhng? ?rltknt lt a kpzeletemben. Narcissa pedig... nos, az ? sz?kesgre nincs relis magyarzat ezrt megprbltam krelni valami bugyutasgot... Ht, nagyon szpen ksznm, hogy elolvastad s rtl is, nagyon jl esett olvasni a kedves szavaidat :))

Név: Hamiltonfan Aláírt Dátum: 2011. 07. 19. - 11:30 Cím: ...soha nem st be a nap

H... azta. Ez nagyon megrz s szomor volt, ugyanakkor zsenilis is. Hogy jutott eszedbe az tlet? A trtnet cme is nagyon tall. rj mg sok ilyet! :) Szerz? vlasza: Hogy jutott eszembe? A Csodaid?k els? ktetnek els? fejezete ihletsre rdott egy darabig, aztn nllstotta magt. n pldul nem is akartam belerni az orrbetrst, az csakgy jtt. Nagyon-nagyon szpen ksznm a vlemnyedet, mr csak azrt is rdemes volt megrni ezt a trtnetet, hogy egy ilyen kritikt kapjak r :)))

Név: kittcsi Aláírt Dátum: 2011. 07. 18. - 22:10 Cím: ...soha nem st be a nap

f, ez nagyon j lett :) megy a kedvencekbe ;) Szerz? vlasza: a kedvencekhez? :O ht, nem is tudom, mit mondjak, nagyon szpen ksznm :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.