efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Elhagyva - Perselus Piton rzsei
Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2012. 06. 23. - 13:21 Cím: -

Lendletes, rzelmes vers, nagyon tetszik a tempja, az indulatok, a flts. :) Szerz? vlasza: kszi a vlemnyt, rlk ha tetszett:))

Név: Hamiltonfan Aláírt Dátum: 2011. 04. 29. - 16:11 Cím: -

Szia! Nem volt ez rossz, hatrozottan nem. :) S?t! :)
Nagyon j volt a vers hangulata, Perselus pedig egyltaln nem "OoC", hanem olyan, amilyennek lennie kell. :)
Ha nem a tartalmat, hanem a formt nzem, akkor a rmekkel mg lehetne gyeskedni, ahogyan a sztagszmmal is, de majd alakul ez. :) Mg sok ilyet, n igazn szeretek HP-s verseket olvasni. :)
Hamiltonfan Szerz? vlasza: jajj kszi, rlk ha tetszett ^^ ht igen, nem vagyok tl gyakorlott a versrs tmban, n is ltom, hogy formailag nem ppen tkletes, de prblkozom :)

Név: Szakkara Aláírt Dátum: 2011. 04. 29. - 8:46 Cím: -

Jaj, ez nagyon szp. Stnek bel?le az rzelmek s az indulatok, mintha tnyleg piton rta volna. Szerz? vlasza: nagyon ksziii :))

Név: Daedalus Aláírt Dátum: 2011. 04. 28. - 20:53 Cím: -

Szia!!Sajnos ezt a rszt utlom a legjobban az egsz HP-b?l:Stk rtelmetlen volt,mivel Perselus is flvr,s Lily-nek tudnia kellett voolna,hogy nem godolta komolyan:S Szerintem mikor beszlni akart volna vele Perselus megkelett volna hallgatnia:S


A vers nagyon durva volt,de tetszett:)


ui.:A Harry/Bellatrix mikor lesz meg??thx
Remlem legalbb kisregny lesz:DSzerz? vlasza: igen, szerintem is az egsz trtnetben ez a legnagyobb flrerts...Teljesen egyetrtek veled, Lilynek meg kellett volna ezt bocsjtania Perselusnak...:/ Ksznm, rlk, ha tetszett:) hm..eskszm gondolkodom rajta, csak nehezen akar a Harry/Bellatrix szituci sszellni a fejemben:P ...de grem ssze fogok hozni valamit:D

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.