efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Bûnbe fojtva
Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2011. 01. 14. - 7:35 Cím: Fejezet 1

F, ezt gy megrni. Vgig imdtam, de a legjobban mgis a kt esk tetszett. Az annyira... filmbe ill? volt. Piton rzseit is tkletesen eltalltad, rlk, hogy te is gy ltod, mintha csak knyszerb?l - mert Lil "elhagyta" - szeg?dtt volna hallfalnak.

A vgn viszont ugye semmi komolyabb nem lesz ott kztk, mindssze bartok maradnak? Szerz? vlasza: rlk nagyon, hogy tetszett. :))) rdekes, nekem is a kedvenc rszem volt az esks; a prhuzamosan trtn? avats s eskv?. Mrmint, azt szerettem a legjobban pergamenre vetni, pontosabban begpelni a wordbe. :D A vge nos... n azt a fantzidra bzom, hogy mit kpzelsz bele a trtnetbe. :) Szemly szerint mindig gy gondoltam, hogy Lily szerethette volna Perselust szerelemb?l, s szerette is, amennyire csak tudta bartknt... Ebben a novellban meg tnyleg ahogy az olvas akarja ltni. :) Ha gy tetszik, akkor visszakapta Lily bartsgt, de ha meg gy, akkor megszerezte a szerelmt is. :) Nekem a kett? - bartsg s szerelem - kztt mozog a dolog, mert nehz elkpzelnem Lilyt James nlkl, de Perselushoz is ktnm ?t szvesen. Na, ez most elg sszevissza magyarzs vlasz lett, remlem valamennyire rthet? voltam azrt. Kszi, hogy rtl. :))

Név: Vampire Névtelen Dátum: 2011. 01. 13. - 16:12 Cím: Fejezet 1

Szia:) Nagyon tetszett!:) Egyszer?en gynyr? volt...:) Remekl rtad le Piton rzelmeit:) Szegny...:( Azrt sajnltam...:( A legjobban a vge tetszett, az, hogy a tlvilgon Lilyvel lehet, s boldog:) Gratu hozz:) Puszi(K) Szerz? vlasza: Szi! rlk, hogy tetszett. :))) n is sajnlom Pitont, szerintem jobb sorsot rdemelt volna. Igen, a tlvilgon most mr boldog lehet. :) Kszi, hogy rtl!

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.