efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Rd tall a boldogsg
Név: Rose Weasley Aláírt Dátum: 2010. 11. 28. - 23:08 Cím: Fejezet 1

Nem hiszem, hogy tl sokat mondana egy ilyen vlemny, hiszen nagyrszt biztosan ilyeneket kapsz, de:
Nagyon tetszett :)
Ennyi, ksz, igazbl nincs semmi kiegsztenivalm. Feleselges lenne felsorolnom, hogy mi teszett, egyszer?bb lenne azt, hogy mi nem, deht olyan meg nincs, vagyis ez az egsz vlemny rtelmetlen azon a kt szn kvl. Most felsorolhatnm, hogy tetszett a hangulat a tartalom, a karakter, s az egsz, ahogy meg volt rva, de ez mind-mind bennevan abban a kt szban. Elmondhatnm, hogy megrintett (s eli is mondom, mert ez speciel nincs benne :D) s hogy magval ragadott (ez sem), - s most jnne az a rsz, hogy azt mondom, nem teszem s ez nem lenne igaz, mert mgis megtettem, br a vlemny nem lett kerekebb t?le, br ez a kusza szemlyisgem hibja. Ltod, pldul lezrsa sincs, pedig nagyon kne neki, mert gy olyan, mintha flbeharaptam volna. Na, mindegy, n ilyen vagyok, de nem mondom, hogy ezt kell szeretni (flrerts ne essk, nem is gondolom :D).
Na, csak hogy ne rezd gy, hogy szvom az agyadat, gyorsan kvnok mg neked sok ilyen j trtnetet s szpen abbahagyom a vlemnyt.
gy: Szerz? vlasza: Ksznm szpen a kedves szavakat:) Tudom, hogy kicsit flbe lett harapva, de ne aggdj, a hten felteszem a msodik s egyben utols fejezett is. Remlem, elolvasod, s azt is vlemnyezed.

Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2010. 11. 28. - 13:56 Cím: Fejezet 1

Mirt pont 120? Angyal, de j! Azt hittem, egy egyszer? lny, de nem. Br nem reztem kimondottan karcsonyi hangulatot, tetszett a novella. Szp volt, keserdes. Szerz? vlasza: Szia! Nem tudom, mrt pont 120 v, csak gy jtt. A varzslk sokig lnek. Igen, kicsit tnyleg keserdesre sikerlt, de majd a folytatsa jobb lesz. Mert jn majd mg a hten valamikor a msodik s egyben utols rsze. Taln, az adja meg a karcsonyi hangulatot.

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.