efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények j korszak hajnala
Név: Rose Weasley Aláírt Dátum: 2010. 06. 12. - 11:40 Cím: j korszak hajnala

Klns... rgen az j szerz?k mindig valami humoros trtnettel mutatkoztak be, most pedig zsinrban vagy hom j arc egy komorabb trtnettel kezdte. n ezt egy cseppet sem bnom, hiszen ezeken keresztl sokkal knnyebb megismerni titeket. Nekem tetszett a trtnted, akrki akrmit mond. Br tny, hogy Draco dumja egy csppet szjbargsan rossfis lett, de hidd el, n sem tudok igazn j monolgot rni a gonoszoknak, az n asztalom inkbb a humor s a versek, komolyabb rssal csak nemrg prblkoztam meg.
Szval ott tartottam, hogy nekem tetszett, a legjobb rsz pedig egyrtelm?en az volt, amikor Ginny arra gondolt, hogy a csaldja hogy reagl majd a hrre. Azt hiszem, rdemes lenne mg rnod. Mindegy, hogy mit, de gy rzm, van hozz tehetsged.
Hajr, csak gy tovbb ;) Szerz? vlasza: Ksznm a vlemnyt. A monolgokkal tnyleg bajban vagyok, de majd igyekszem :)

Név: Hamiltonfan Aláírt Dátum: 2010. 06. 12. - 9:53 Cím: j korszak hajnala

Hha... ht ez igazn furcsa s szrrelis rs volt. Kicsit jobban is ki lehetett volna dolgozni, de azrt nem volt rossz! :) Szerz? vlasza: Ksznm a vlemnyt! Ez volt az els? rsom, a j kidolgozst s megfogalmazst mg gyakorolnom kell, de majd igyekszem javani rajta :)

Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2010. 06. 12. - 9:31 Cím: j korszak hajnala

Nagyon-nagyon tetszett! Szp kifejezseket hasznlsz, magval ragadt az rsod, lttam magam el?tt minden mozzanatot, akrha tvben nznm.
Gratu, szupi els?! Szerz? vlasza: Ksznm! Ez a dicsret nagyon sokat jelent nekem, ksznm, hogy elolvastad!

Név: Hagrid Aláírt Dátum: 2010. 06. 12. - 8:27 Cím: j korszak hajnala

Jj.... ez kemny. De ez az "alias" duma egyltaln nem dracs. De azrt tk j a trtnet :) Szerz? vlasza: Ht igen... szerintem se. De nagyon igyekeztem :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.