efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Ha belekóstolsz; veszélyes!
Név: VirginiaJ Aláírt Dátum: 2017. 04. 03. - 1:14 Cím: Éjszakai barangolás

Sötét sztori az egyszer biztos. Tetszik, hogy főszereplőnk most mardekáros, ráadásul a legtöbb halálfaló csemete kebelbarátja. Remélem egy kicsit azok is maradnak, annak ellenére, hogy elekezd közeledni a grifisek felé a közös titok jóvoltából. Ez a Keith gyanús nekem. Csak nem egy viszonzatlan szerelmes?

Szerző válasza: Én azt nem tudooom, mi baja Keithnek. ;D De amúgy tényleg nem. :) Az összes történetemet úgy írom, hogy fogalmam sincs, mi fog történni, mit miért csinál valaki. Ha valami nagy furaságot írok le, vagy amit meg kell magyarázni, akkor utólag kitalálom, de sose tudom, mit miért csinálnak a szereplők. Csak írok, ami jön, utána meg töröm a fejem. ;)
Na, jó. Ennek a történetnek már tudom, mi lesz a végén a legfontosabb mozzanat, de hogy addig mi fog történni, mivel töltöm ki a sorokat, na, arról ötletem is. :)
De örülök, hogy még mindig tetszik neked. :) Ez egy mardekáros történet, és az is marad a terveim szerint. :) Szeretek picit abban hinni, hogy a mardekárosok, nem csak sunyi, gyáva alakok, hanem ennél jóval több tulajdonságuk van. Az írónő mellett inkább a sunyi, gyáva és gonosz oldalukat ismertük meg. Nem nagyon kaptunk árnyaltabb szereplőket, maximum Pitont, Regulust és egy picit Dracot és Cissyt. De a mardekárosok legfőbb ismertetőjelük a ravaszság, és ez nekem nem nagyon van kidoborítva. Meg természetesen ők is emberek ugyanolyan érzelmekkel és tulajdonságokkal, mint mások. Úgyhogy ezek vannak a szemem előtt, amikor írok, aztán majd történik valami. :D

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.