efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Ha belekóstolsz; veszélyes!
Név: JennyGinny Aláírt Dátum: 2010. 06. 07. - 20:28 Cím: Hcsata s egy dermesztõ fordulat

Halih! F, ht ez is j fejezet volt, br mr olvastam pr napja, de a kritikarsig csak most jutottam el *pirul* Minden esetre nagyon frja az oldalamat a kvncsisg, hogy ki lehet ez az er?szakos idegen :O Mert n nem hinnm, hogy Sirius az, vagy akr Reg, vagy ilyenek... De tuti valami kis gonosz mardekros *dhsen pislog* Na, majd azrt csak jn valami h??s megment? miel?tt elfajulnak a dolgok, ugye? Ugye? Remlem, semmi komoly nem trtnik szegny Charryvel *uhh* s mi volt az ott a hgolycsatnl a hugval :O? Kis ri**nc... Na, visszafogom az indulataimat, s inkbb csak dicsrlek, mennyire j, tehetsges, gyes s mg sok midnen pozitv jelz? vagy xD Teht csak gy tovbb, s krlek siess (A)
Ui.: Ha Jessre gondoltl, akkor mr munklkodom rajta, csak mg ez az egy ht suli fusson le, aztn vr a nyr :D Amgy nekem is mindig elszaladnak a gondolataim, ahogy rok, szinte magt alkotja nha a trtnet O.o Na puszi :)

Szerz? vlasza: HaliLaHo! Ht... szvesen beszlnk, de nem l?hetem le a pont, mert az anyukm mrges lesz :( Jjjn megment?? Vagy egyltaln kell? :o Hhhh^^ Mindenesetre igyekszem, csak VB lzban gek, de grem, amint lesz bennem annyi, hogy letegyem a fenekemet egy fl rra, rok egy fejezetet, csak lusta diszn vagyok^^" s... ksznetnyilvnts kvetkezik: Ksznm szpen^^ Csak vatosan, mert mg elpirulok *er?sen prblkozik egy halovny rzsaszn foltocskval* Jaj, nagyon vrom mr, hogy folytasd!^^ Hogy egyltaln pontosan mi is trtnt, mert mg mindig nem tudjuk. *nagyon nagyon dhs fejet prbl vgni* Szval... ^^ Vrjuk^^

Név: moncii Aláírt Dátum: 2010. 06. 04. - 20:35 Cím: Hcsata s egy dermesztõ fordulat

Basszameg. Ez most Black? Sirius? Vagy csak n vagyok hlye? Bazdmeeeg folytasd! :DDDD

Szerz? vlasza: xD Kit szeretnl, ki legyen? :D Okay, folytatom :D

Név: Naphinel Aláírt Dátum: 2010. 06. 04. - 18:05 Cím: Hcsata s egy dermesztõ fordulat

Jesszus, ez mi ez????? risten...

Szerz? vlasza: xD xD A kvetkez? fejezetben kiderl :D

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.