efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Ha belekóstolsz; veszélyes!
Nv: JennyGinny Aláírt Dtum: 2010. 06. 07. - 20:28 Cm: Hócsata és egy dermesztõ fordulat

Halihóó! Fú, hát ez is jó fejezet volt, bár már olvastam pár napja, de a kritikaírásig csak most jutottam el *pirul* Minden esetre nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ki lehet ez az er?szakos idegen :O Mert én nem hinném, hogy Sirius az, vagy akár Reg, vagy ilyenek... De tuti valami kis gonosz mardekáros *dühösen pislog* Na, majd azért csak jön valami h??s megment? miel?tt elfajulnak a dolgok, ugye? Ugye? Remélem, semmi komoly nem történik szegény Charryvel *uhh* És mi volt az ott a hógolyócsatánál a hugúval :O? Kis ri**nc... Na, visszafogom az indulataimat, és inkább csak dicsérlek, mennyire jó, tehetséges, ügyes és még sok midnen pozitív jelz? vagy xD Tehát csak így tovább, és kérlek siess (A)
Ui.: Ha Jessre gondoltál, akkor már munkálkodom rajta, csak még ez az egy hét suli fusson le, aztán vár a nyár :D Amúgy nekem is mindig elszaladnak a gondolataim, ahogy írok, szinte magát alkotja néha a történet O.o Na puszi :)

Szerz? válasza: HaliLaHo! Háát... szívesen beszélnék, de nem l?hetem le a poént, mert az anyukám mérges lesz :( Jöjjön megment?? Vagy egyáltalán kell? :o Höhöhöhö^^ Mindenesetre igyekszem, csak VB lázban égek, de ígérem, amint lesz bennem annyi, hogy letegyem a fenekemet egy fél órára, írok egy fejezetet, csak lusta disznó vagyok^^" Éééés... köszönetnyilvánítás következik: Köszönöm szééépen^^ Csak óvatosan, mert még elpirulok *er?sen próbálkozik egy halovány rózsaszín foltocskával* Jaj, nagyon várom már, hogy folytasd!^^ Hogy egyáltalán pontosan mi is történt, mert még mindig nem tudjuk. *nagyon nagyon dühös fejet próbál vágni* Szóval... ^^ Várjuk^^

Nv: moncii Aláírt Dtum: 2010. 06. 04. - 20:35 Cm: Hócsata és egy dermesztõ fordulat

Basszameg. Ez most Black? Sirius? Vagy csak én vagyok hülye? Bazdmeeeg folytasd! :DDDD

Szerz? válasza: xD Kit szeretnél, ki legyen? :D Okay, folytatom :D

Nv: Naphinel Aláírt Dtum: 2010. 06. 04. - 18:05 Cm: Hócsata és egy dermesztõ fordulat

Jesszus, ez mi ez????? Úristen...

Szerz? válasza: xD xD A következ? fejezetben kiderül :D

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.