efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Elhagyottan
Név: Cartwright Aláírt Dátum: 2014. 08. 23. - 12:46 Cím: Elhagyottan

Szia,

Egy ideje Bill kedves lett a szvemnek, Hermionval pedig mg nem lttam trtnetben, vagy csak elkerlte a figyelmem, emiatt megrltem ennek a kis egypercesnek. A tma megfogott, s br nem tudom, milyen szempontok szerint kellett megfelelni a kihvson, gy magban is megllja a helyt. Egyetrtek abban, hogy Fleurnek szerintem ez tl egyszer?, htkznapi let, annak ellenre, hogy a hatodik knyvben kitartott a frfi mellett. Mgis el tudom kpzelni azt, hogy ha nem is a haraps miatt, de az letvitel miatt megunn a kapcsolatot.

Ronon mondjuk egy kicsit csodlkoztam, hogy ugyan ? sem megjelensileg, sem viselkedsben nem a dalis herceg fehr paripval, ez a megcsals viszont... Valahogy furcsa volt ezt elkpzelni.

Tetszett, hogy nem rohantl, hogy a trtnet vgre nem azt ltjuk, hogy mind a ketten flig szerelmesek a msikba, sokkal jobban illett ide ez a fajta gyengdsg. Kedvenc mondatom egybknt ezzel kapcsolatban volt, szerintem sok mindent kifejezett: Megdbbenve pislogott sszekulcsold ujjaikra, majd Bill arcra nzett. A frfi gynyr? kk tekintete azt mondta neki, jl van ez gy.

rlk, hogy rtalltam a trtnetre. :)

dv, Viki

Kritika Klub, Mereng? Frum

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.