efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények A gy?r?
Név: Victoria Potter Aláírt Dátum: 2012. 12. 31. - 0:03 Cím: Fejezet 1

Kirly!!! J trtnet, James s Lily. Ht fura egy lny krs, de Jameshez ez illik a legjobban. Megy a kedvencekhez :)

Név: liz_zy Aláírt Dátum: 2009. 07. 25. - 16:00 Cím: Fejezet 1

Ht ez nagyon aranyos kis trtnet volt :) Jellemz?, Lily aggodalmaskodik, James meg titkolzik :D Imdom Lilyt meg Jameset, annyira desek egytt, hogy az egyszer?en nem igaz.. :)) Szval tnyleg nagyon tetszik a trtnet, s nagyon des lett. , s olvastam a bemutatkozsodban, hogy imdod a Simple Plant. A legkedvencebb bandm, egyszer?en nem tudom megunni ?ket :)(L) J volt ezt olvasni, mert a Simple Plan nem olyan nagy elterjedt zenekar, nincs oda rte minden msodik ember, br n ezt vglis nem tartom rossz dolognak :) rlk, hogy te is szereted, s megyek olvasgatni a tovbbi trtneteidet, mert amint ltom, elg sok van :P szijaa^^ Szerz? vlasza: Ksznm szpen, nagyo rlk, hogy tetszik! Na igen, a Simple Plan az rk (L) s tnyleg rettent? nagy kr, hogy nem olyan ismert, remljk, ez hamar vltozik :)

Név: Hannah Aláírt Dátum: 2009. 07. 23. - 19:46 Cím: Fejezet 1

Jellemz?... Elkldtem ?t stirt... Nem is James lett volna, ha nem ezt teszi:))
Imdtam. Annyira Jameses s Lilys volt az egsz. Mondjuk ez a "mesztelenl trdelek el?tted; hozzm jssz?" dolog nekem egy kicsit pajzn s perverzre sikeredet...:D Megy is a kedvencekhez:))
puszikllak, Hannah Szerz? vlasza: ht na :D James sem volt pp az rtatlansg mintapldnya :D ksznm a vlemnyt, rlk, hogy tetszik :)

Név: Blond Angel Aláírt Dátum: 2009. 07. 22. - 20:54 Cím: Fejezet 1

Jajjdearanyos!!! :) Ht, ez nagyon des volt.:) Ksznm, hogy olvashattam!!! Puszi Szerz? vlasza: n ksznm a vlemnyed :) rlk, hogy tetszik!

Név: JennyGinny Aláírt Dátum: 2009. 07. 22. - 19:26 Cím: Fejezet 1

De hussss (L) Naggyon aranyos trtnet, gratula hozz ;) Szerz? vlasza: jujj, ksznm :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.