efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények When Love is dead
Név: Aliece Aláírt Dátum: 2009. 03. 06. - 14:25 Cím: Dolgok, amelyeket nem mi irnytunk...

Forrsodik a leveg?:D De nagyon aranyos, ahogy kzelednek egymshoz, ez tetszik! Remlem nem sokra folytatod!!! Alz Szerz? vlasza: Igyekszem hamar folytatni, csak ha kevs vlemnyt kapok, azrt ltalban morcos vagyok... s akkor csszik a frissts... rlk, hogy ennyire tetszik, remlem a kvetkez?t is jnak tallod majd :)

Név: vivi Aláírt Dátum: 2009. 02. 24. - 22:16 Cím: Alkonyat

mr most nagyon tetszik!! nagyon jkat rsz! mg szokatlan kicsit Ginny s Sirius egytt, de lehet, hogy ezzel a fejezettel elindtod a G/S lavint... :) alig vrom a folytatst Szerz? vlasza: Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszik neked! Az tlet mg mindig moncsi, n csak kivitelezem :P Sietek a folytatssal, amennyire tudok!

Név: Aliece Aláírt Dátum: 2009. 02. 23. - 20:16 Cím: Alkonyat

H?ha! Kicsit szokatlan a pros, de gretes a kezdet. Vrom a folytatst, megy a kedvencekhez!!! dv: Alz Szerz? vlasza: Ht, csak egy kicsit szokatlan :DDD n nem lttam mg ilyet konkrtan... moncsi adta az tletet hozz. A folytatssal igyekszem, puszi!

Név: Aloisia Aláírt Dátum: 2009. 02. 23. - 12:12 Cím: Alkonyat

tetszik... mikorra vrhat folytats?? Szerz? vlasza: Az j :) Folytats nem tom hogy mikor lesz, nem tl s?r?n :(

Név: Esthy Aláírt Dátum: 2009. 02. 22. - 14:16 Cím: Alkonyat

tetszik... tetszik:) folytatst:) Szerz? vlasza: rlk :) Folytats majd jn, de nem lesz olyan gyakran friss :(

Név: pitypang Aláírt Dátum: 2009. 02. 21. - 21:09 Cím: Alkonyat

Nekem eddig tetszik a trtnet, az tletet s a prostst kifejezetten rdekesnek talltam :) Mg soha nem olvastam S/G prostst, de jnak nz ki eddig. Az egyetlen apr dolog, ami nem tetszett, amikor a vgn azt rtad "krdezte kiszradt szjjal Sirius", nem tudom, nekem err?l rgtn az jutott eszembe, hogy meg akarja cskolni... de remlem nem, legalbbis tudatosan nem. Mert szerintem ez a prosts kveteli a lass kifejtst :) Szval csak gy tovbb, remlem hamar folytatod :) Szerz? vlasza: Abbl bizony majdnem csk lett, de lass lesz a sztori, mr amennyire lasstani tudom. Folytats nemsok, s rlk, hogy tetszik :))

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.