efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények jrakezds
Név: Timcsi Aláírt Dátum: 2009. 08. 16. - 22:41 Cím: jrakezds

Nagyon-nagyon tetszik. Van egy klns hangulata az egsznek. Gratula :) Szerz? vlasza: Drga Timcsi! Ksznm szpen! Boldog vagyok, hogy tetszett! Puszi!

Név: Levander Brown Aláírt Dátum: 2009. 01. 22. - 15:23 Cím: jrakezds

Egyszer?en fogalmazva: nagyon tetszik. Csak gy tovbb, hajr! Pusz. Szerz? vlasza: Kszi des, puszus milla!!!

Név: Lelle Aláírt Dátum: 2009. 01. 07. - 18:17 Cím: jrakezds

Szp volt, meg minden, de iszonyatosan zavart, hogy ilyen vontatott." Felment laksba. Forr vzzel teli kdba lt. Elaludt. Dlfel arra bredt, hogy fzik. Kihzta a dugt."Sokkal jobb lenne, ha nem ilyewn darabosan rnl, hanem mondjuk : Felment a laksba, s egy forr vzzel teli kdba lt. Hamarosan eladludt, dl fel pedig arra bredt, hogy fzik, ezrt gyorsan kihzta a dugt. Vagy vmi ilyesmi, remlem, rted, mire gondolok. De tnyleg nem rossz. Szerz? vlasza: Megrtem, hogy daraboltnak t?nik, de n direkt ilyennek szntam. Kosztolnyi stlusa hatott rm (des Anna). Egybknt n is jobban szeretem a folykonyabb stlust, ahogy te fogalmaztad t. (Esetleg olvass bele a Merci c. ficembe. Ott azrt szerintem mr nem annyira darabos stlus az rsom!) Puszi!

Név: eszemente Aláírt Dátum: 2009. 01. 06. - 19:03 Cím: jrakezds

:):) jpofa, br az n szintemnek magas:) Szerz? vlasza: Hogy ?szinte legyek, nha az enymnek is....tudod, amikor az embernek elborul az agya...ht olyankor nincs mit tenni... flretve a viccet rlk, h tetszett! Puszi!

Név: Rozi Aláírt Dátum: 2009. 01. 06. - 15:24 Cím: jrakezds

Ez nangyon szupi! Szerz? vlasza: rlk, remlem a tbbi rsom is szupi lesz! ;) Puszi!

Név: Hermina Aláírt Dátum: 2009. 01. 05. - 21:01 Cím: jrakezds

Nagyon tetszett!!! Szp az egymsra talls!!! Olyan aranyosak!!! Gratula!!! Szerz? vlasza: Kszi szpen, rlk, hogy tetszett!!! Puszi!

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.