efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Hember
Név: Vick Aláírt Dátum: 2010. 02. 20. - 15:00 Cím: Fejezet 1

Nagyon meghat :))
s aranyos :))
s hess :))
s imdom :D Szerz? vlasza: ksznm akritit s hogy vgigolvasol :D

Név: Hiriajuu Aláírt Dátum: 2010. 01. 12. - 15:21 Cím: Fejezet 1

Csak tk vletlen tvedtem ide, unalmamban bngszve az oldalon, de nem bntam meg, hogy rkattoltam a trtnetedre :) Aranyos, szvmelenget?, s nagyon szp stlusod van :) Semmi flsleges kacifnt, de ahhoz pont j, hogy tkletesen thozza a sztori hangulatt :))) Nagyon j, csak gy tovbb :)

Név: Jess Aláírt Dátum: 2009. 06. 25. - 15:18 Cím: Fejezet 1

Elkpzelem ?ket, ott kinn, a hban, a hidegben, egytt..*-* Meghat jelenet, s aranyos. Tetszett, ahogy levezetted az egszet, meg hogy felvllaltk a kapcsolatukat=)

Név: Pruu Aláírt Dátum: 2008. 12. 30. - 20:00 Cím: Fejezet 1

Hali!!Br n nem vagyok a hve a Drarrynek de ez nekem tetszett!!:DMondjuk n szerelmes vagyok Harrybe is s Dracoba is!!!
Erre nem mondhatom hogy vrom a folytatst de remlem mg rsz ilyesmi trtneteket!!!pus Szerz? vlasza: jaj,ht nis imdom Harryt+Dract,de ha egyszerre vannak akkor nlam agyhallXD.ht,nemhiszem h rok tbb novellt egy ideig,egyel?re a VO-ra koncentrlok,s Harry/Ninra ;) BUUUK

Név: Natalye Aláírt Dátum: 2008. 12. 30. - 18:34 Cím: Fejezet 1

De aranyos! Nem tehetek rla, a vgn ez megmaradt meg bennem *pirul, de azrt vigyorog* Nagyon tetszett az egsz, egy valami kivtelvel: "lenz?en nzett". Ezt tbbszr is hasznltad, s engem csak az akaratlanul sszehozott szismtls zavart :) Ez persze nem bnts, s?t :) Az utols mondat nagyon j volt XD Draco meg igazn malfoyosra sikeredett XD Oh, s a zene! Szeressk ^^ Mr csak azrt is, mert a Linkin Park az egyik kedvenc egyttesem, a Twilightot meg nemrg nztem meg, szval az sszhats megvolt ;) Szerz? vlasza: ihh,ht igen nha el?fordul nlam az ilyen szismtlsi zavarok :s.rlk h tetszett,meg h sikerlt malfoyosra rnom draco karaktert :).n is sezeretem a Twilightot is meg a LP-nak is nagy rajongja vagyok :).BUK.

Név: Lora Aláírt Dátum: 2008. 12. 30. - 1:02 Cím: Fejezet 1

aranyos : radsula zent mait ajnlottl, hozz, imdom. meg Dracot is:d meg az egszet s tkre tetszett. Tkj. mg sok ijet, puszi: Lora Szerz? vlasza: nis imdom a zent,a Twilightot,a DrarrytxD.Kszi szpen a vlemnyt.BUK.

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.