efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Dglj meg, des
Név: Natalye Aláírt Dátum: 2008. 10. 27. - 21:57 Cím: Dglj meg, des

Hha... Ez nem mondom, roppant rdekes trtnet... XDDDDDD Nevetsre ingerl?, de minimum vigyorgsra. Szerintem van benne humor - morbid humor. De tetszett. F?leg a vge... :P Szerz? vlasza: rlk, hogy tetszett XD Ksznm a vlemnyt:D

Név: Ms_Slytherin Aláírt Dátum: 2008. 10. 19. - 18:14 Cím: Dglj meg, des

Wow. Tetszett nagyon, gratullok! :) A vgn nem erre szmtottam, de gy volt a legjobb. gy tovbb! ;) Szerz? vlasza: Ksznm, rlk, hogy tetszett:)

Név: Minerva _Csilla_ Aláírt Dátum: 2008. 10. 19. - 14:51 Cím: Dglj meg, des

Nagyon tetszett.. Kivve a vge.. azolyanizXD
Ek. Nagy llat ahogy elkpzelem Pitonkt napozni +- kopaszon(L)
Puszika, j trtnet grat(L) Szerz? vlasza: rlk, hogy tetszett :) Ht igen... Piton kopaszon, vrs httal nem semmi ltvny lehet XD Ksznm, hogy rtl :)

Név: beax23 Aláírt Dátum: 2008. 10. 19. - 14:09 Cím: Dglj meg, des

Szia! Nagyon tetszett az iromnyod!!!! Csak a vge nem nagyon. Kr hogy leszrta! Az egyik kedvencem Piton gy biztos voltam benne hogy tetszeni fog ezt a gonosz oldalt meg klnsen szeretem XD tudom beteges de gy van:) Habr ms befejezsre szmtottam de aztn lttam a 12-es korhatrt s el is vetettem az tletet. Az is eszembe jutott hogy a vgn Piton megkapja amit akar s csak ott hagyja egyszer?en Hermiont ez is r vallana mert ? mr csak ilyen...egy gonosz dg de ezrt szeretjk nem igaz? Na de a lnyeg hogy jl megrt kis trtnet lett!!!! Gratullok hozz! Puszi Szerz? vlasza: Szia:) rlk, hogy tetszik. Ht igen, most Piton a gonoszabb oldalt mutatta meg, de nha ugye ezt is kell ltni:) Ksznm a vlemnyt :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.