efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények 8. vem a Roxfortban
Név: Vivianha Aláírt Dátum: 2009. 01. 26. - 18:02 Cím: Az induls /prolgus/

Ht ltom rg frisstettl, s ez nem igazn tetszik!:P Nagyon j tlet, szpen fogalmazol. Mikokr vrhat a folyti? Puszah

Név: banya Aláírt Dátum: 2008. 08. 26. - 14:14 Cím: Az induls /prolgus/

h?.nagyon tetszik:)bbr az nekem is furcsa,hogy ron s hermione nincs egytt:S
de amgy nagyon j Szerz? vlasza: Ksznm szpen, nagyon boldogg tesztek :D Erre a krdsre mr lentebb vlaszoltam, remlem ett?l mg rendletlenl tetszik nektek majd a trtnet :)

Név: polulka Aláírt Dátum: 2008. 08. 25. - 22:04 Cím: Az induls /prolgus/

Ht csak drukkolok ,hogy j hossz fejik legyenek ,s minl hamarabb jjjn a friss.Csak gratullni tudok :)) Szerz? vlasza: Nhny bemelegt? fejezet s jnnek a hosszabbak :) Az els? ht fejezetet valszn?leg gyorsan pakolom fl, de a tbb mg nincs ksz sajna. Nem tudom milyen id?kznknt tudok majd frissteni. Nagyon szpen ksznm :)

Név: Teree Aláírt Dátum: 2008. 08. 25. - 19:01 Cím: Az induls /prolgus/

Egyetrtek Veled, n sem voltam megelgedve Rowling mama epilgusval - kvncsi lettem volna, hogy a nem emltettekkel, de kzeli bartokkal mi lett. Egybknt csak n kpzelem bele - esetleg hagytam ki valakit a szmols kzepette -, vagy direkt 13-an haltak meg a Harryhez viszonylag kzel llk kzl (Lily s James, Cedric, Sirius, Dumbledore, Hedvig, Mordon, Dobby, Fred, Piton, Remus, Dora Tonks, Colin Creevy)? A trtnet pedig nagyon szpen meg van fogalmazva, de azrt remlem, hogy a tovbbi fejezetek kicsit hosszabbak lesznek...:) Alig vrom a folytatst! Ja, az egyetlen kivetnivalm: Ron s Hermione sztmentek?! Mirt? :( Szp.:) Gratullok! ;) Szerz? vlasza: rlk, hogy kvncsi vagy ki fog derlni meggrhetem ;) rdekes ez a "tizenhrmas" elmlet, nem rmlik, hogy kihagytl volna valakit. Elkpzelhet? a dolog Rowling nnit ismerve :D Ksznm a dicsretet, nagyon jl esik. Ron s Hermione, pedig azrt mentek szt, amirt nehezen jttek ssze. A vitk, a fltkenysg... El lehet kpzelni, ha Ron mr akkor is piszok fltkeny volt, mikor kln voltak, most mikor egyms mell keveredtek, mi lehetett a helyzet :S Hermione, pedig inkbb nyugisabb letet szeretne, ennyi kaland utn. (n gy gondolom :) ) Mg egyszer ksznm :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.