efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Mikor minden megvltozott
Név: Victoria Potter Aláírt Dátum: 2013. 07. 01. - 14:09 Cím: Vltoznak az idõk...

FOLYTATS??? Naaa, foooolytats??? Nagyon tetszik az els? fejezet!!! Esetleg mirt nem keresel hozz egy trsszerkeszt?t? Ketten biztos tbb tletet tallntok ki hozz :)

Név: Remy Aláírt Dátum: 2009. 07. 17. - 22:20 Cím: Vltoznak az idõk...

Ht, n tnyleg nem tudom, hogy kerlhette el ez a trtnet is eddig a figyelmemet, de rlk, hogy most rakadtam, mert fantasztikusan j lett ez az els? fejezet! :) Sirius fjdalma trezhet? s Hagrid is karakterh?... a kicsi Harry pedig egy angyal! :') Remlem, lesz folytats, n vrom nagyon! ^^ Puszillak! Szerz? vlasza: sziaaa!:)) rlk, hogy sikerlt hitelesen lernom Sirius s Hagrid rzst, annak pedig mg jobban, hogy tetszett.:) a folytatst nem tudom, hogy mikor lesz, illetve, hogy lesz-e. Eddig nem volt tletem, de tegnap eszembe jutott pr tlet, gy nem kizrt, hogy jnni fog a folytats.* halvny remnysugr* kszi, hogy rtl.:) pussz

Név: Lothwin Aláírt Dátum: 2008. 07. 28. - 17:51 Cím: Vltoznak az idõk...

Te jsgos g. Ez gynyr? volt! Lttam magam el?tt az egszet, s ha nem lenne j kedvem, szz hogy zokogtam volna, gynyr? volt! Szerz? vlasza: Ht igen, n is elg depis perceimben rtam...gy n nem tudtam megllni a pityergst. rlk, hogy tetszett.:)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.