efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények ... s mert - llektelen
Név: MaYonez Aláírt Dátum: 2007. 05. 05. - 15:05 Cím: ... s mert - llektelen

Nagyon szp lett! Szerz? vlasza: Kszike :D

Név: Katleen Fable Aláírt Dátum: 2007. 04. 06. - 8:35 Cím: ... s mert - llektelen

Ltom eddig mindenki csak jkat rt ide.
Ht, brcsak n is azt rhatnk ide, de ha nem lenne az els? lapon ez a filozfiai elmlkeds bele se nztem volna. rzem rajta hogy J.K.-t?l prbltad tvenni ezt a komor stlust, de taln egy kicsit tl jl sikerlt.
De azrt sok sikert. Szerz? vlasza: Nem, nem J.K.R.-t?l prbltam tvenni a stlust. Ez a Harry csakis az n agyszlemnyem. Csak rossz volt a hangulatom, mikor rtam, ennyi :D Ksz, hogy rtl.

Név: Mardhug Aláírt Dátum: 2007. 04. 03. - 18:40 Cím: ... s mert - llektelen

Ht nem szeretem a novellkat,de e megfogott...nagyon j....rt j ahogy gondolkodik Harry. Grat hozz. Szerz? vlasza: Kszi :D Imdom, ha dcsrnek..

Név: Beatrix Sepson Aláírt Dátum: 2007. 03. 06. - 20:03 Cím: ... s mert - llektelen

:) Most lelket ntttl belm. Itt depizek, s csinlok tengert a szobmbl egy tapl alak miatt, de most, hogy ezt elolvastam, rjttem, hogy nem kell vele foglalkoznom. Nem rdemli meg a knnyeimet :) Hjaj... Szp gondolatmenet, s mind egyetlen vers ihlette. Csodlatos. :) Szerz? vlasza: Kszi, nagyon kedves vagy. Mr csak ezrt is rdemes volt megrni. Segegtettem egy emberen! Juh! Szerz? vlasza: Kszi, nagyon kedves vagy. Mr csak ezrt is rdemes volt megrni. Segegtettem egy emberen! Juh!

Név: Luthien Lovemagic Aláírt Dátum: 2007. 02. 20. - 19:24 Cím: ... s mert - llektelen

Nagyon szp ez az rs! Olyan mlysgekig hatolsz bele Harry lelkbe,olyannyira elemzed, hogy az engem teljesen leny?gztt. Nagyon szeretem a llekbrzolsokat. Harry gondolatai a virgrl nagyon igazak. rj mg sok ilyen novellt! Nekem nagyon tetszett. Szerz? vlasza: Ksznm szpen :)

Név: aalexaa Aláírt Dátum: 2007. 02. 10. - 20:07 Cím: ... s mert - llektelen

H, ez nagyon szp lett... Nem baj, hogy depis, mert tnyleg j. n nem tudnk pr mondatban elmondani mindent. Gratullok hozz! :D Szerz? vlasza: Kszi :)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.