efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Mardekr rksge
Név: Dirhael Aláírt Dátum: 2018. 01. 03. - 11:17 Cím: Fejezet 7

Hát nagyon örülök, hogy folytatod! Nem is vártam, hogy ilyen hamar!
Érdekesen alakul a cselekmény. Szeretem az olyan háttérörténeteket, mint amilyennel kezdted a fejezetet a két francia eredetû varázslócsaládról. Külön öröm, hogy a Malfoyoknak is nagy szerepet szánsz, õk a következõ kedvenceim.
Nagyon bírom még mindig ezt a fiatal Tomot, akinek még van önérzete, büszkesége és képes megsértõdni. És nem utolsó sorban szerelmes. Egyszóval: csak így tovább! Üdv: D.

Szerzõ válasza: Örülök, hogy tetszik. Malfoyok is nagy kedvenceim, valamiért fõleg Lucius és Narcissa páros. Tervezem õket is bevonni a történetben. Van egy pár írásom, ötletem, amit fel tudok használi, szóval megpróbálom gyakran frissíten. A Malfoy család fracia eredetét pont J.K. Rowling honlapján olvastam;

https://www.pottermore.com/writing-by-jk-rowling/the-malfoy-family

Hamarossan frissítem a történetet és köszönöm a lelkes olvasást.

Név: Dirhael Aláírt Dátum: 2017. 12. 31. - 17:41 Cím: Fejezet 1

Nagyon örülök, várom! Kitartást kívánok hozzá!

Név: Dirhael Aláírt Dátum: 2017. 12. 27. - 21:43 Cím: Fejezet 6

De jó, hogy felfedeztem ezt a történetet! Nagy örömet szereztél nekem vele! :D Sajnos látom, már nagyon régen frissítetted, úgyhogy ezek szerint nincs kilátás a folytatásra. Kár! Nagyon jó történet, magam is sokszor elképzeltem Tom Denem fiatalkorát, amikor még volt benne emberség. Ráadásul nagyon jól írsz, élvezetes a cselekmény! Az ifjú Tom karaktere nagyon érzékletes és hiteles. Nagyon aranyos olvasni, hogy a késõbbi Sötét Nagyúr itt még képes érzelmeket produkálni.:D Tényleg ilyesmi lehetett fiatalon! Annál inkább sajnálatra méltó, hogy ezt a sok jó adottságot így eltékozolta...Mia pedig izgalmas és csodálatos lány, kár, hogy végül tragikusan végzõdik a szerelmük. Dehát a késõbbi Voldemort-személyiség kialakulása nem hagy más teret a dolognak. Ha lenne kedved hozzá, biztatnálak, hogy folytasd. Örülnék neki. Köszönöm, hogy feltetted!

Szerzõ válasza: Nagyon meglepett, hogy majdnem tíz év után kaptam erre az írásomra egy kommentet és méghozzé ilyen pozitívat. Ügyes bajos dolgaim közt már el is felejtettem Miát és Gareth-et, pedig volt jó néhány ötletetem hogyan felyezzem be ezt a történetet. Szerintem ez egy remek alkalom lesz. Köszönöm, hogy rábukkantál és elolvastad a történetet, illetve boldoggá tesz, hogy tetszik. Átgondolom és biztosan jelentkezek új résszel!

Név: Caprice Aláírt Dátum: 2008. 06. 05. - 18:50 Cím: Fejezet 3

Egy fantasztikus trtnet, ami alig kap kritikt, pedig megrdemeln! n egyhuzamba olvastam az els? 3 fejezetet s nagyon tetszett! Jl rsz. Szerz? vlasza: Szia! Bocsnat, hogy ilyen ks?n reaglok a hozzszlsodra, de most rtem r. rlk, hogy tetszett. Ha rdekel itt a negyedik rsz is…

Név: ??????? Névtelen Dátum: 2008. 04. 20. - 16:06 Cím: Fejezet 1

http://huntomriddlefclub.gportal.hu/

Név: Hy Névtelen Dátum: 2008. 01. 31. - 17:00 Cím: Fejezet 1

nagyon j! Folytatsd!!!!!

Név: Barred Owl Névtelen Dátum: 2008. 01. 31. - 16:29 Cím: Fejezet 1

dv. nagyon j lett az els? fejezet, vrom a folytatst :)) Szerz? vlasza: Ksznm! Kszl?ben van! ;)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.