efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Emlk gyannt
Név: Rhea Névtelen Dátum: 2008. 01. 18. - 14:29 Cím: Fejezet 1

Jajj, ez most fjt. Olvasom: Ezzel a novellval bcszom a fanfictionk vilgtl.
Ez olyan hatssal volt rm, minth a temetsed id?pontjt kzlnd. Lezrsz valamit fld al s nem nzett meg tbbet? Lehet, hogy nincs igazam, de te mg rni fogsz. gy rtem ha valaki egyszer r, akkor muszly mg tovbb, mert egy trtnet addig fut a fejemben, amg le nem rom, s ha ezt megtettem, jn a kvetkez?. Ez egy rk krforgs. Tbbszr prbltam mr abbahagyni az rst, de akkor sosem voltam tl boldog s n, gyenge ember, minig jra kezdtem. Csupn csak magamnak rok s nha msoknak is, de anlkl kibrni...
Azrt sok szerencst br n azt jslom, hogy az a mlt ki fog trni a srbl... Szerz? vlasza: Magt az rst nem kivnom teljes mrtkben abbahagyni (jelenleg nem is tudnm, mivel ott vannak a befejezsre vr kisregnyeim), de eljtt az az id?, hogy szksgem van a vltozsra, illetve arra, hogy az rs szenvedlye ne legyen korltozja olyan dolgoknak, mint pldul a tanuls. De egyel?re sajnos nagyon is. Tervezem, hogy egyszer majd igazi sajt trtnetet rjak, s taln nyron mg jra fic rsra is adom a fejem, de addig mg sok mindennek kell eld?lnie. A ficek vilgnak meg nem kvnok teljesen htat fordtani, mert olvasni tovbbra is fel fogok jrni. De kell egy kis fggetleneds. Ksznm, hogy rtl: Dorkuci

Név: LaryBlack Aláírt Dátum: 2008. 01. 17. - 16:17 Cím: Fejezet 1

Ez nagyon llat! Nagyon tetszik, tk szomi meg minden, de tnyleg... ez most megfogott.

Sajnlom, hogy elmsz, az igaz, hogy -emlkeim szerint-, egyszer-ktszer meghztalak a kritikmmal, de akkor is, ez az egyik legjobb.

s tlleg sajnlom, de rlk is neki, mert... mert az, ha itt boldog voltl, s innen elmsz, nem jelenti azt, hogy ott, ahov msz, nem leszel boldog. gyhogy sok szerencst hozz, meg jkedvet, meg mindent!
Remlem rted.
Szerz? vlasza: El?szr is nagyon rlk, hogy megfogott ez a novellcskm :) Sajnlom, hogy elmegyek, de gy rzem, ennek most itt van az ideje. (n is gy emlkszem, hogy egyszer ktszer kicsit negatvabb voltl, de nem bnom :) ) rtem, mit akartl rni, s ksznm szpen :) Csodaszp kt s fl vvel lettem gazdagabb a ficek vilgban :))

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.